jel mi može netko objasniti,tko je več probao, ili zna,kako namjestiti e-mail account na MPTu...primam e-mail preko MSNa i Iskona...pa ako zna one postavke...one POP3 i SMTP...to me zanima... :comp:
TNX
Printable View
jel mi može netko objasniti,tko je več probao, ili zna,kako namjestiti e-mail account na MPTu...primam e-mail preko MSNa i Iskona...pa ako zna one postavke...one POP3 i SMTP...to me zanima... :comp:
TNX
= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
iskreno nisam siguran da iskon podržava pop? jel imaš web based account ili?
da, imam...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
onda nažalost zaboravi, iskonov web based ne podržava POP, kao ni MSN... otvori na VIPu, u tom slučaju i pop i mail server opstavi na mail.vip.hr.
Iskonov webmail (........@net.hr) RADI preko pop3.
incoming pop3: mail.net.hr
outgoing smtp: mail.iskon.hr
jedino je bitno biti spojen preko iskonovih dial up ulaza. Na ostalima NE RADI
ma da? to je onda u novije doba dignuta podrška... nisam znao.= Citat =:
Izvorno postao tomios
:cool:
ma jok...idem preko CARNeta....bad......= Citat =:
Izvorno postao tomios
A ništa probati ću otvoriti mail na VIPu ako ništa drugo...ma da mi nije za glavu....zanimalo me jel mogu i sa ovim postojećim (MSN, Iskon) al kontam da je to 0 bodova... :(
= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
stavi outgoing mail.cmu.carnet.hr
ali tu je opet jedan bed....e-mail adresa na CARNetu je super debilna i ne koristim ju uopće... :)
Koliko ja znam,a tako je meni namjesteno dolazni server ti uvijek mora biti namjesten onaj na kojem imas mail, npr ak je htnet onda pop.htnet.hr , a odlazni ovisi o tome preko koga se spajas, akoje to carnet, onda mail.cmu.carnet.hr. Dakle nema veze da li koristis carnetov mail vec da se spajas preko carneta
= Citat =:
Izvorno postao atkalv
polutočna informacija! ovisi o serveru... za vip mogu oba biti mail.vip.hr....recimo.
za t-com i carnet si u pravu! jednostavno ga ne pusti na port, ako mu ne paše. a neki imaju multi aut sistem, pa je tako olakšano postavljanje. no, sad je to nebitno, priča se o MPTu
za iskon te pita koja ti je primarna e-mail adresa i upišeš je i onda ako ti neko pošalje mail na iskonov mail primit češ na primarni mail