-
Internet + TV
Poz raja. Trebam internet i tv. Trenutno u kuci roditelja na njihov broj kuburim s internetom i max tv. Htio bih sebi uzest isto a s njih skinut to dvoje i ostavit im samo telefon jer ono dvoje ne koriste jer gradim kucu prekoputa pa da se odvojim. Mislim da osim t coma i vipa nesto trece nije ni dostupno na otoku. Da li uzest sve u t com ili sve u vipu ili kombinirati ili ubaciti evo tv ili pojma nemam. Trebam flat i telku a sto odabrati,nisam jos dokucio. Iskustva i savjeti su dobrodosli.
-
Imas tele2 pokucni za uz evotv
-
Joj,ne bih mobilni ako je ikako moguce...
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
-
-
Samo t scum,vip,h1 i vjerojatno optima te evo tv.
-
Imam MAX3 od HT_a i u načelu s uslugom sam zadovoljan , po što sam još uvijek na "bakru" , žicama od stupa do kuće pa tako dalje do druge kuće pa tri klimava stupa . Dok nisam imao MaxTV , brzina interneta bila je 30-40 mBits , sada je pala na 20 mBits , a drugo je pokupila televizija . Sve radi bez problema i štekanja , i ako baš nisam zadovoljan , cijenom od 317 kuna i samom brzinom interneta . Imao sam prilike vidjeti kako radi i sve to na VIP u i za 100 kuna jeftinije , ali tu ima jedna caka koju nisam skužio dok nisam malo "strupfao" po forumima . Ispalo je da VIP isto ima telefon , internet i IPTV , ali mu ne treba žica nego u onaj sličan modem (Router) sa strane ima zaboden Stick na kojemu piše VIP i valjda preko toga sve zajedno radi . Vidio sam isto takav sličan Stick i u T-Com Routeru i ako ima prikupčano telefonski kabel u zid . Na kraju sam sam zaključio da tamo gdje je dovoljna brzina preko žice ostave tako i kažu "ne može brže od 20 mBits" , a gdje žica nemože ili su parice loše stavljaju Stick . Mislim da je ipak budućnost u bežičnom prijenosu , dovoljno je pogledati na današnje mobitele koju su s 4G mrežom prešli brzinu između Routera i računala 100 mBits . Tako zvane fiksne mreže u stvari mogu biti na žicu ili bez nje , ali su ograničili brzinu s tim "sporohodnim" stikovima ili su ih ograničili da rade do 20 mbits . To je i kod jednih i drugih , mislm na HT i VIP .
Tele 2 pokućni i i onaj EvoTV što prodaju na pošti ne izgledaju ozbiljno , sami su krivi imaju naj gluplje reklame , radi kojih me odbijaju , nebih to uzeo i da mi poklone .
Dosadili su kao i reklame za Samsung ima ih svuda pogotovo na privatnim TV kanalima , pa i na ovom Forumu , ni u zahod ne možeš , bez njihovih reklama .
-
Vec godinama koristim usluge t coma. Ponajvise jer moram jer nije bilo izbora. Sad ga ima ali vecina noljih nije dostupno a ostatak je opet šrot na neki svoj način. Izgleda da cu morati ostati s njima a iz inata ne bih znog nekoliko finih zajeba koje su mi priustili dosad....
-
A kaj ti Vip nudi? Jesi ih zvao za ponudu?
-
Zvali su nekoliko dana nakon što sam s ovim govedima pridužio ugovor pa nisam imao volje niti slušati šta nude. Baš ću nazvati i vidjeti šta se da napraviti. Opet moram vidjeti koliko traje ugovor s ovima da siđem s njih....