Dobro jutro.Jel ikako moguće nekako skidati na androidu plaćene stickie sa vibera a da se ne plaćaju...mislim skidati koji se plaćaju besplatno,mimo plaćanja.Jel to moguće u današnje vrijeme.
Poslano sa mog Rome koristeći Tapatalk
Printable View
Dobro jutro.Jel ikako moguće nekako skidati na androidu plaćene stickie sa vibera a da se ne plaćaju...mislim skidati koji se plaćaju besplatno,mimo plaćanja.Jel to moguće u današnje vrijeme.
Poslano sa mog Rome koristeći Tapatalk
Mislim da nije moguće. Nadalje,ima kod (lupam) korisnika Vip mreže nekih besplatnih stickera koje korisnici (opet lupam) T-mobilea ne mogu besplatno skinuti jer nisu Vip korisnici. To riješim da ubacim npr. Vip karticu iako sam Bonbon i skinem stickere. Vratim Bonbon SIM i to je to. To neki moj "hack" tj neka vrsta već izmišljene tople vode. Za hack plaćenih stickera još nisam čuo...
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Može se tako da ti "posudi" netko mail a da je kupio stickere...onda se logira samo sa tim mailom i ode u viber povući stikere. Kada se doda korisnikov mail koji inače koristi i obriše ovaj sa stikerima, ostanu stikeri. Prije se moglo kao i aplikacije, staviš mail i povuče. Sada mora biti samo jedan mail da bi povuko stikere.
Može se sa luckypatcherom, ali treba root!
da, i mene čudi da uz sve crackove danas ne možeš skinuti "crackirane" stickere za viber :) doduše, većina su sranje, ali nađu se neki koji su ok
Uz toliku ponudu besplatnih tko bi još gubio vrijeme na krekiranje ovih koji se plaćaju. I još k tome i nisu nešto.
Tko još gubi vrijeme na traženje stickera :D