Dobar dan.
Dali je moguće kako pratiti sms poruke,viber i messenger sa drugog broja na svoj...jel ima koja app za android da se nekako mogu pratiti...pitam u prijateljevo ime...zanima ga od djece razgovori...
Poslano sa mog Rome koristeći Tapatalk
Printable View
Dobar dan.
Dali je moguće kako pratiti sms poruke,viber i messenger sa drugog broja na svoj...jel ima koja app za android da se nekako mogu pratiti...pitam u prijateljevo ime...zanima ga od djece razgovori...
Messenger kao Facebook? To je moguće ako instaliraš aplikaciju na kompu/mobitelu i ulogiraš se sa tim Facebook profilom. Viber mislim da isto ima takav način sinkronizacije ali nisam siguran. Whatsapp s druge strane je dosta teži jer, osim kaj su razgovori enkriptirani, čim se poruka dostavi na mobitelu ona se briše sa servera tako da se nalazi samo na tom mobitelu. WA ima u sebi periodični backup na OneDrive / Google Drive ali ne znam koliko je koristan.
SMS - a to možda sa nekom aplikacijom tipa Textra, da se napravi bakup i onda vidi.
Naravno, ako je to zbilja za djecu, a ne za ženinog ljubavnika :D
WhatsApp isto radi na Windowsima, ali je glupo što istovremeno mora biti aktivan i na mobitelu. Viber i ostali nemaju to ograničenje.
Znači ništa od toga dečki.Hvala na pomoći.
Ja se već poradovao da će netko reći kako možeš besplatno i jednostavno prisluškivati nekoga :D