Bok :)
izgleda da bi mogli uskoro vidjeti Nokia tablet :)
s ogromnim ekranom veličine 18.4 incha !
više o tabletu ovdje
kaj vi mislite ? možda malo preveliko ili ?
kao težina bi mogla biti oko 2kg !!
Printable View
Bok :)
izgleda da bi mogli uskoro vidjeti Nokia tablet :)
s ogromnim ekranom veličine 18.4 incha !
više o tabletu ovdje
kaj vi mislite ? možda malo preveliko ili ?
kao težina bi mogla biti oko 2kg !!
Bome, kao razvučena Nokia N9, kasnije Lumia 800. Jako dobar dizajn, i što se pokazalo, dosta izdržljiv.
4 gige RAM-a bi trebalo osigurati fluidnost sustava, bez obzira na veličinu.
Iako će krug korisnika vjerojatno biti limitiran veličinom, vjerojatno će i paprena cijena zaustaviti nekakav "bum" od prodaje.
A, bar će tipkovnica biti jako ugodna za korištenje :D
Ovo mi se još čini gotovo nestvarnim.
Ako isključimo Lumije gdje mi Nokia ime od početka nije ništa značilo, zbilja ne mogu dočekati da od 2009. dočekamo jedan "pravi" proizvod ove firme.
Ovo mi izgleda jako zanimljivo, baš mi se sviđa dizajn...
Jao kako će Nokia prodrmat tržište.drago mi je zbog onih šupaka iz Microsofta i onog trojanca Elopa.... :o
tu i tam se malo zamislim i velim si šta bi bilo da su odmah tada ponudili Nokia mobitele s Android sustavom
ili pak
da su na neki način bolje razvijali symbian :)
Pucaju ovi iz nove Nokie dosta visoko, opet na premium. Nadam se da će ovaj put imati više sreće :)
Neka pucaju. Sjećam se kada im Samsung do gležnja nije bio, a trudili su se iz petnih žila da budu u rangu s njima. Nije išlo.
Nadam se opet onoj kvaliteti kakvu je imao stari brand, tj. da ne bude "nova kineska firma pod Nokia imenom" kako sam pročitao na GSM areni.
Ma ne vjerujem u to.ovo je ozbiljan projekt koji će se planirat i razvijat u Finskoj,a proizvodit u Kini kao i svi drugi.
Još kad bi taj Nokia tablet ovako velikog ekrana , bio Dual Boot Windows 10 & Android OS 7.0. Nougat , onda bi to bio interesantan uređaj . Ovako je samo veliki razvučeni Tablet s "telefonskim" OS_om .
Da, to sam se i ja pitao. Koji su limiti Android sustava u odnosu na kućna računala, PC ili Mac... ipak se Android ne može mjeriti. Još.
A, ovo, zašto ne Win 10, vjerojatno znamo svi odgovor :)
Ali vrlo vjerojatno da će se moći nešto zriktati. Velik je to uređaj. Pa i pod cijenu gubitka nekih (možda bespotrebnih) funkcija original na Androidu.
Ako budu slušali tržište i svoje kupce, jer se nadam da hoće s obzirom na situaciju, vjerujem da će ubaciti win10 kao opciju ili još bolje - dual boot.