Zna li netko kolika je izvorna cijena?? Manja je od one koliko je i bon zato sto od starog kolega prodaje simpa bonove od 50 za 45! Nisu ukrani osim ako ne krade konstantno ;D zato sto ih ima uvjek.
Printable View
Zna li netko kolika je izvorna cijena?? Manja je od one koliko je i bon zato sto od starog kolega prodaje simpa bonove od 50 za 45! Nisu ukrani osim ako ne krade konstantno ;D zato sto ih ima uvjek.
= Citat =:
Izvorno postao Atno
bon od 100KN u biti košta 90 trgovca, tako da se možeš zapitat kolika je u biti vrijednost tih kuna na računu. znači 10% tu ne računam PDV, te ostale povlastice velikih dealera
zato jel ih uzima u vecim kolicinama i na firmu pa si odbija porez.= Citat =:
Izvorno postao Atno
Košta koliko košta i kartonski papirić sa folijom za grebanje... ;D
pa skoro da si u pravu, štampanje i pakiranje bonova sigurno nije jeftino, nego sam da mi je znat koja firmica se uvalila u taj biz. Vjerujem da štampanje bona od 35,50 i 100Kn košta isto. Gdje je onda računica kod štampanja bona od 35Kn ;) na kraju Vip-u ostane čistih cca17Kn (od35) oduzmemo li štampanje, PDV, dostavu bona te rabat za manje dilere, npr. poput kioska.
Ostane im sigurno 20 kn, možda i malo više, a ti se ne moraš brinuti - neće oni propasti ;D
ma mene ipak strah ;)..treba platit radnike pa HT-u provizijica, a di su troškovi marketinga, održavanje...ufff ;D...ma kojih 20Kn ma ne zarade oni ni 5Kn na bonu od 35 ;D
Na koju foru onda zarađuju kad najvise ljudi kupuje bonove?? :retard:
E to neznam ni ja ;D
ma oni ti jedva krpaju kraj s krajem... ;D
pa teško je svima al se sanlaze kako znaju. Šparaju na svakom čošku.
Što se sigurnosti tiće, u jednom VIP.magu je bila reportaža o tome. Bonovi se tiskaju u Velikoj Britaniji, a smatra se da su sigurniji od novca.
zato se kronetovci bore i vipovci da se kupuje na bankmatima, jer oni onda dobiju cisti kes, ovako od bonova VIp i kronet dobije mozda malo vise od polovine vrijednosti bona
A što misliš da banke daju mukte svoje bankomate?! Vjeruj pošteno im naplate :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao khideg
daj atno molim te ako možeš editiraj naslov ili koje tu moderator pa neka to sredi da bude "izvorna" jer piše "izorna". :thumbup: :thumbup:
Ja dok sam bio na prepaidu plačao sam bonove 81 kn kada se odbije PDV