-
Gaming miševi
Baš sam istraživao i vidim da se ta gamerska periferija jako razvila u zadnje vrijeme. Ima li netko da to prati sa foruma pošto bi si uzeo neki gamerski miš za malo Overwatcha što igram(imam mali laptop miš trenutno:silly:)
Gledao sam ovaj Rival 700 (http://www.whatmouse.com/steelseries-rival-700-specs/) i čini mi se dobar, ima li netko iskustva.
Granica mi je 100E.
-
Dok sam igrao igrice koristio Razer i prilično zadovoljan...
-
Sad sam gledao i Razera, dobar mi je Deathadder, pretpostavljam da je to sve u biti isto, samo koji ti paše za ruku, no gdje to kod nas probati?
-
-
Neki sam dan zamijenio Genius Maurus (cheap simetrični miš ali sa Avago 3090 senzorom <3 ) za Logitech M500.
Znam, dva jako različita miša no pošto više ne igram puno postala mi je važnija ergonomija nego brzina.
Međutim, i sa M500 mi je gušt igrati OW. :)
Također, čitao sam dore stvari o G502, nisam ga probao osim u dućanu ali i meni se sviđa. A unutar tvog budžeta je.
-
još uvijek imam Razer Imperator miš i pregrmio je sate igranja i sad malo šteka,odnosno nekad ne reagira na double click.ne zamjeram jer star je 4 god. i naradio se.imao sam Mad Catz Cyborg RAT 7 i pukao je jedan ležaj dolje u onom djelu gdje se podešava dužina i prodao sam ga za sitniš...
sad koristim Sharkoon Fireglider.udoban je za ruku i ergonomičan,ima i utege i nije preskup...:rolleyes1: