-
polaroid tablet
Malo specifikacija:
Polaroid tablet MID4X10,quadcore procesor-a33,android 4.4.2 ,kernel 3.4.39
znaci uvukao mi se virus u sustav tako da upravlja svim mogucim aplikacijama,izbacuje reklame,pali se i gasi te se sam spaja preko wi fi ,sam instalira neke aplikacije,Isao sam u safe mode i sve izbrisao i cim ponovo pokrenem on opet sve isto ko da nisam nista radio.Evo citam po forumima za razne anti viruse, bilo koji nade preko 20 visokorizicnih datoteka i kad ih pokusam deinstalirat jednostavno nemoze. Samo vracanje uredjaja na tvornicke postavke nije nista donijelo...sve isto :o
Reset factory uradjen iz biosa ali nista pomoglo nije niti to.
-
@gospican
Nisam stručnjak za Android , samo običan korisnik . Imao sam sličan problem na HTC Flyer tabletu .
Vratio sam sve na tvorničke postavke , nisam dozvolio vraćanje osobnih podataka koji taj restart
može ponuditi , niti bilo kakve podatke . Izvadi prije restarta na tvorničke postavke SD karticu ako je
imaš , zatim je formatiraj na računalu i nemoj je stavljati u uređaj . Kad se sustav vrati i pokrene
Android prijavi se na Google račun s novom e-mail adresom (napravi novi račun) . Tako će uređaj
raditi kao da je tek došao iz trgovine . Može čak biti problem s iP adresom ako je fiksna (uvijek ista) .
Antivirusnih programa imaš besplatnih od svih poznatijih , poput Avast , Kaspersky i.t.d.
-
Walter66 hvala ti na odgovoru. Sve sto si naveo sam vec probao sd kartica nije nikad niti bila u tom tabletu pa jednostavno nije nista do tog.
Restore factory iz biosa uradjen i ni to nije pomoglo. Po netu nazalost ne pronalazim Firmware za ovaj uredjaj da ga flasham.