Kako, što i s čim popraviti iPhone
Evo pošto sam dosta tražio dosta po netu i koliko mi je "search" bio od pomoći primjetio sam ima jako malo topica koji govore samo o tome (ima postova ali to je jako malo).
E sad čemu sam pokrenuo ovakav tipic.....
Naime prije 2 dana mi je uspio ispast iPhone 4 iz ruke i puklo je prednje staklo (sve radi bez obzira na puknuće i LCD je OK), steglo me oko srca ali jbg. život je takav
I sad ja sam krenuo kako to riješi SAM !
Zvao sam servis koji zastupa VIP i dobio odgovor da bi zamjena koštala prednjeg panela 1500 kn...
Preko neta sam našao neke oglase gdje bi me koštalo oko 1000 kn....
Kupnja preko eBay-a bi koštalo oko 80-85$ i + poštarina koja je oko 30$ to bi bilo recimo cca. 110-115$ (580-610kn)...naravno mislim da na to ne bi trebali platit carinu i porez jer je ispod 1000 kn ali to ostavljamo ako ide preko DHL ili sličnih servisa....ali recimo da bude ova cijena koja je
Pošto na netu tj. Youtube postoje masa tutoriala iliti uputa kako šta napravit zamjenit pa stoga ne vidim zbog čega ne bi mogli to i sami napravit
Ja ću se najvjerojatnije sam upustit u zamjenu prednjeg panela (staklo + LCD) pa eto nebi bilo zgorega da tko ima iskustva s tim da i sami pomognu svojim savjetima i recimo od koga je dobro tj. koga preporučuju za kupovinu dijelova za iPhone 4
Postoje i iPhone kit tj. komplet sa odvijačima koji su namjenjeni za iPhone te raznim plastičnim dodacima itd...
Naravno ne mislim da bude topic samo za promjenu ovog što ja mislim zamjenit već općenito bilo čega što se tiče hardware-a.
Svi savjeti su dobro došli pa eto neka tu objedinimo sve vezano uz to.
---------------------------------------------------------------------------------------------
ringtones, downloadgamesfree.mobi