Može li mi netko napisati nešto o Xbox-u(kolika mu je cijena,kakva je grafika)??
HITNO!!!
Printable View
Može li mi netko napisati nešto o Xbox-u(kolika mu je cijena,kakva je grafika)??
HITNO!!!
jesi cuo kad za google?
hahhaha, ovo postaje sve bolje i bolje :D
misliš sve tužnije i tužnije...no nemojmo off topic (ako topic i postoji?!?), da se admin nebi ljutio.
cijena ti je oko 2.000 kn
- grafika je nesto, ali kad igras igre na kompu onda se moze rec da je xbox nema
neznam to ti je moje misljenje, igrao sam NFS U2 na xbox-u i na kompu i mogu slobodno reci da je grafika puno bolja na kompu
cuo sam...ponavljam CUO...da je xbox puno bolji od ps2 upravo zbog grafike i zbog igrivosti i sve u svemu da je bolji....
E krivo si čuo. A i xbox-ov kontroler je ogroman. Užasno loše leži u ruci= Citat =:
Izvorno postao BranX
AFAIK, xbox vrti divx-ove...
pa i ps2 vrti divix-ove...
ak kupujes konzolu uzmi ps2. nije neka snaga ali barem nije kompjuter utetrapaku ko xbox jer nema ni jedne komponente a da nije isti proizvodac neke kompjuterske opreme dok za razliku sony sam razvija svoje procesore za ps2 u suradnji s toshibom, tak da moje je misljenje da se na xbox-u samo prodaje marka i ime a ne (citaj brzazarada). ima puno vise igrica sto znaci i vise zabave, oboje imaju divx i mp3, bilo bi cudno da nemaju
e jebga...= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
iks deset tona box je jači grafički,ali kontroler......
o kontroleru samo ovo: JAO JAO KUKULELE KAJ JE OVO HEBOTE PATLIĐAN A NE KONTROLER
(moja reakcija kad sam prije 2 mj kupio x box i požalio)
ps2: hardver tako tako softver odlličan
x crap box: hardver super softver drek na šibici
ne budi budala- kupi ps2.
ako ništa,barem ne piše microsoft na njemu.