Dugo sam imo igo 8.4 i bio sam zadovoljan, zanima me koji skin mi pase na moj LG k10 lte jer sam probo 720 x 1280 i neodgovara sad jel ko zna koji paše
Printable View
Dugo sam imo igo 8.4 i bio sam zadovoljan, zanima me koji skin mi pase na moj LG k10 lte jer sam probo 720 x 1280 i neodgovara sad jel ko zna koji paše
procitaj na tom linku mozda pomogne ?
ma probo sam to al nista nakraju sam probo iGO Primo 9.6.29.468978 pa ovu NEXTGEN_ISRAEL__9.18.27.658108 ni jedna neradi uvjek im neki folder fali a ima ga
Nije problem u tebi , radi se o aplikaciji koja nije postavljena na Forum u kompletu , tako da Ti uvijek nešto nedostaje . Imaš dobar telefon i trebalo bi radit , ja imam stariji uređaj i radi mi ista ova verzija . Nije samo tako proradilo , jer sam se poprilično namučio , kombinirao sam nekoliko verzija , a *.APK sa uglavio od verzije NextGen_ISRAEL 9.18.27.658108 . Ne treba uvijek instalirati noviju verziju čim je neko objavi na Forumima , jer uglavnom su to nezavršene ili ne kompletne aplikacije .
Treba Ti možda hitno navigacija , pokušaj naći najnoviju verziju Navigona i nju instaliraj , nećeš imati problema s rezolucijom , a karte koje skineš s aplikacijom su odlične i za ovo naše područje .