-
Garmin nuvi 53LMT
Ljudi pomagajte u g*****a sam. Frend mi dao garmin nuvi 53lmt da mu update karte napravim. Stavio sam eu 2016 i 2017 i ne cita ih. A stare sam obrisao i nemam backup. Bile su 2014 europa. Ujutro u 7 ide za njemacku i moram mu to napravit. Radio sma 100 puta. I ne znam u cemu je problem. Stalno mi govori da ima problem s.provjerom autenticnosti. Hvala
-
@vave10
Novi modeli Garmin nüvi uređaja imaju dodatnu zaštitu , i ne prihvaćaju otključane karte ili one napravljene sa MapSource .
Postoji postupak za otključavanje koji se svodi na ID SD kartice ili uređaja . Većina od nas još uvijek to ne zna napraviti .
Trebao si napraviti Backup , jer taj uređaj je verzija LMT (doživotni update) sa 22 države centralne EU .
Uređaj se prodavao u njemačkom "Lidl-Shop"_u
GARMIN Navigationsgerät nüvi 53 LMT
Vorinstalliertes Kartenmaterial von 22 Ländern Zentraleuropas inklusive Lebenslange Kartenupdates
-
Hvala na odgovoru. Spasio si me. Upravo sam zavrsio i imam eu 2017.10. Odmah sam skinuo garmin express i na uredaj stavio europu 2010 . to mi je uredaj prepoznao i garmin expres mi je ponudio update. Hvala jos jednom !