-
zte z958 telefon
Pozdrav dali neko zna kako da setujem ovaj telefon,Att je kompanija do skora sam ga koristio ali mi je sin dirao telefon i izbrisao bas sve sa telefona tako da mi trazi sve iz pocetka setovanje.kad dodjem do googla acaunta odnosno Email i paswort nece da primi .Probao sam sve mjenjao emaile i pasworde i nista.Otisao sam i u kompanju i oni mi traze $60 da setuju google acaunt.Ne daje mi se taj novac jer kazu da se moze to rijesiti.Dali neko ima rjesenje.telefon je ZTE z958.Unaprijed zahvalan na pomoci
-
A mozes li s tim google racunom logirati preko kompjutera?
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
-
Sto se tice google acaunta sve je u redu na kompijuter se mogu logovati ali na zte telefon ne mogu trazi mi login email onaj prvi koji sam ga otvorio kad sam koristio telefon.Sin mi je uradio factori na tom telefonu i sad mi u kompaniji kazu da ga moraju otkljucavati kao da je zakljucan (spominju icloud tako nesto u sto sumnjam samo da bih uzeli $60)gledao sam nesto na youtube neka objasnjenja ali nikako nisam uspjeo.hvala
-
Lazu te. Treba ga resetirati kako treba tj. iz recovery moda ili gurnuti isti ili noviji rom ispocetka. Za te kineze je malo kompliciranije ali nije nemoguce. Malo googlaj i uradi sam. Prvi put je tesko ali mislim da se moze.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk