Zna li neko da li se može izvršiti reinstall "HP print service plugin-a" bez rootanja mobitela ?
Prilikom update-a nekih aplikacija sam se "ubacio" i ovaj HP i nakon pokusaja brisanja samo restartuje mob.
Android je 5.1.1
Printable View
Zna li neko da li se može izvršiti reinstall "HP print service plugin-a" bez rootanja mobitela ?
Prilikom update-a nekih aplikacija sam se "ubacio" i ovaj HP i nakon pokusaja brisanja samo restartuje mob.
Android je 5.1.1
Iskljuci ga u aplikacijama ili deinstaliraj azuriranja. Bez roota nema brisanja.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Izgleda da je zakopan u sistem debelo. Ili root ili nista. S druge strane,tko zna je li uopce pametno i brisati ga kad se doima bitan u toj mjeri....
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Taj app/servis nije bitan za normalan rad, mob uredno radi bez njega. Mislim da ga bez roota ne mozes maknuti jer bi to trebao biti sistemski app.
Interesantno je sto ga nije bilo ranije nikako instaliranog, nego se sad "ubacio" i ispade tako važan da ga se ne može normalnim putem delete .
Ako si imao neku nadogradnju softwera nedavno onda je doso s njom.. Kao sto drugi kazu bez roota nemos ni disable ni delete..
from my BV2000s