Moze li se napraviti Live Update na ovu verziju programa? Ja nisam uspio pronaci tu funkciju. Netko mozda je? Ako je...molim za pomoć.
Hvala !!!! :rolleyes:
Printable View
Moze li se napraviti Live Update na ovu verziju programa? Ja nisam uspio pronaci tu funkciju. Netko mozda je? Ako je...molim za pomoć.
Hvala !!!! :rolleyes:
= Citat =:
Izvorno postao merlin10
ja sam prije nekih 3 mjeseca dignuo s 2.21e na 3.11h preko Live Updatea....morao sam jer mi nije radio mob na nijednoj nižoj.
Iskreno nisam skinuo ovu novu verziju, ako bas zelis evo link-> MPT_311h-319e1_ITA_by_J0J0.exe
:comp:
Ma malo krivo sam napisao. Ja imam 3.11h al da li se može podići verzija sa Live update na recimo 3.19?= Citat =:
Izvorno postao Claylord
Trebao sam odmah tak pitat. :wstupid:
Isto imam 3.11h i probao sam Live update pocne kemijat nesto sa registracijom programa to odjeb_m, ali nista.
Sto po meni znaci da nemoze.
Stavio sam 3.19 verziju i ne vidim nikakvih noviteta a malo se i gubim u talijanskom. Jel zna tko kakva su poboljšanja?
funkcionalno ništa, samo driveri za nove modele....= Citat =:
Izvorno postao Cele303
ima samo jedna koliko sam ja otkrio korisna sitnica..ak stavljas neki npr mp3 na mob malog bit rate-a koji inace nece svirat na mobu nece ga uopce stavit...jednostavno ga odbacuje..i jos nesto (mozda je tako i naostalim verzijama) opet npr. stavljas neki music file ne trebas uopce otvorit u desnom dijelu programa prozor my music vec sam povuces i on sam gdje stavit..= Citat =:
Izvorno postao Inovator
To su sitnice koje sam primjetio.napominjem sitnice...Ak sam krivo skuzio volio bih da me netko ispravi!!!
= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
dobro si skužio da to ima, ali to nije novina koja dolazi s ovom verzijom, već sa 3.00a...tako, da ostaje konstatacija da 3.11h donosi samo driveze za nove modele