Ima još jedna stvar koju nisam uspio nikako rješiti. Naime, radi se o podršci za Vipov mobilni portal. Editiranjem seema 0117 (u hexu napisano V500) uspio sam dobiti da se portal prikazuje u boji i sličicama. ALI NE SVIM. Naime, uzeo sam V550 i ušao u isti portal. Razlika je očita lijepše su ikone, glavni izbornici su boldani (tamnije otisnuti i samim time vidljiviji), općenito bolji je dojam. Išao sam kopati po seemovima i shvati nešto. Kod seema 0032 iz bilo kojeg softa za V600 ono što je na V550, nisam mogao dobiti. ALI kada sam u svoju V525 stavio seem 0032 iz V550 i u seemu 0117 napisao V550, star je funkcionirala upravo kao na V550. Ali na žalost, stavljanje seema od V550 na V525 čini da neke ostale funkcije se čudno ponašaju. 'Ajde, pripisat ćemo to nekompaktibilnosti.
Postavlja se sada pitanje: ako je VIP dao punu podršku za V525 modele, zašto onda seemom 0032 sa V525 i 0117 podešenog na V525 javlja da je tip datoteke nepoznat. Ili zašto onda kada stavim na V500 uđe u portal, ali ipak sve to skupa ne izgleda kako bi trebalo izgledati?
Naravno, kada je 0032 od V525 fore, a 0117 podesim na V550, opet javlja da je tip datoteke nepoznat. Ispada da se JEDNOSTAVNO ne može spojiti na njihov portal onom kvalitetom kojom to može V550, osim ako ne uzmem njegov 0032 seem, ali onda sve drugo ne valja.
Znam da je ovo sve skupa komplicirano, ali ako netko zna o čemu govorim, neka razjasni stvari jer sam sve kombinacije već isprobao...