-
Lenovo A8-50 A5500-HV
Pozdrav, triba mi neki savjet.
Prvo da naveden da sam zadovoljan tabletom. Imam ga skoro će godina dana. Kupio sam ga od kolege koji je ga je uzeo radi produljenja ugovora kod VIP-a.
Ima GPS i 3G! Prima sve sim kartice, odnosno radi na svim operaterima.
Ocjena za 3G i GPS +4.
Za wi fi isto dobra ocjena, osim što nakon stanja mirovanja ne uključi se odmah wi fi konekcija.
1. Problem je jedino što nema HDMI utor, ima mini USB i ne može se spojiti na TV ili ja ne znam. Niti sa adapterom USB na HDMI ne mogu ga spojiti (MHL adapter)!
2. Nezadovoljan sam što ga ne mogu nadograditi na KiteKat 4.4.1 a root-ati ne znam. problem je jer ViP nije povukao nadogradnju na 4.4.
E sad par pitanja i pomoć ako može!
Kako nadograditi na 4.4., guglao sam ali se ne usuđujem sam to raditi. Na računalo sam instalira Kingo root, ali ne idem daleko s njim, ne usuđujem se!
Ima li netko tko zna da mi napiše korak po korak.
Dalje kako skinuti od vipa (pozdravnu) prvu stranicu kod paljenja taba.
I kako se spojiti na TV priko mini USB-a?
-
Ako se ne usudis ili nisi siguran sta radis,onda nemoj.taj Kingo root je meni bricknuo Galaxy S3 i iako je poznat alat i dosta se koristi ja mu ne vjerujem....
-
Vidi što se tiče kit kata ništa sa njim nećeš dobiti samo još pogoršati jer onda nećš moći programe stavljati na karticu i ostalo a što se tič spajanja na tv ako nema hdm onda ne može jer mislim da sa micro ulaza na usb to ne radi tako ako si sad sa njim zadovoljan ništa ne diraj jer da nebi nešto uništio i onda nećeš imati ništa.
-
Zadovoljan sam s ovim tabletom tako da ću vas poslušati i ne dirati ništa. A kad dođe vrime minjat ću ga.
Eto još bi tija rješit ovaj problem sa wi fi-jem, odnosno isključivanjem wi fija dok se ne koristi odnosno u stanju mirovanja. Možda nešto u postavkama, zna li tko?
A da i ovu pozdravnu vipovu stranicu tija bi onemogučiti, kako?
-
Settings-wifi settings-wifi during sleep
Vjerojatno ti je ukljuceno da se wifi ugasi dok je na stand byu
-
Kod mene piše ,,zadrži wlan tokom mirovanja''..... i to je selektirano' ali svejedno ne radi makon mirovanjs.