Mobil-magazin, jel moguće ponovno pokretanje?
Pratim mobilnu tehnologiju od 1999. godine kada sam kupio odn. pokojni otac mi je kupio, prvi mobitel Nokia 3210 s Cronet pretplatničkim brojem.
Otada pa sve do cca 2009. sam kupovao dva naša magazina o mobitelima, jedan koji je nosio naziv kao moj nick na forumu, a drugi je bio čedo ovoga foruma (ili obratno).
Uglavnom, gotovo sve brojeve Mobila imam i sada kod kuće isto kao i Moby-ja i dosta često znam prolistati, čak pročitati (kada mi je zbilja dosadno) neke od starih najava, recenzija. Guštam u tome.
Mislim da ove nove, elektroničke recenzije jesu za koplje bolje jer sada možeš sve vidjeti uživo, ali... nedostaje mi ono tiskano izdanje.
Prošlo ljeto sam kupio BUG na kiosku. Nekakva nagradna igra je bila, mobiteli s popustom ako se u Vipa uzme pretplata... bezveze... nego sam naišao na tiskano izdanje recenzija mobitela, LG G4, nekakav Lenovo i CAT-neuništiv mob (ne znam koji broj je imao uz ime). Progutao sam tih par stranica u pola sata.
Pa, iako sumnjam u potvrdan odgovor, jel postoji šansa da Mobil ponovno pokrene tiskanje svog magazina?