-
TomTom Carminat
Poštovani,
kupio sam rabljenu renault lagunu 2012 godiste, 110 konja, 1.5 dci.
Provjerio sam, unutar nje je TomTom navigacija.
Tu sam napravio besplatnu internet stranicu, na njoj nema virusa, možete biti bez brige.
To sam napravio s razlogom, da vidite slike koje se nalaze na njoj.
http://tomtomnavigacija.netai.net/
Puno bi mi značilo ako bi mi mogli srediti da TomTom navigacije sadrži slijedeće karte: Hrvatsku, Sloveniju, BiH, Austrija, Njemačka, Italija i tak, sa više zemalja koje su nama bliže :D
Puno hvala unaprijed
-
najbolje kupi i usparao si zivce !
ako sam radis napravi od orginalne sd kartice (backup , i tu orginal ne dirati t.j. formatirati ili brisati, jer je sd kartica povezana sa uredjajom, tako da cesto ostaje put do servisa da oni to urade) , a i neide sa svakom SD do 4GB , ne (SDHC) !
-
Uglavnom se radi o kartama TomTom za Renault i Nissan , ali na DVD_u i update navigacije na CD_u , a
njemu treba za SD karticu , kad bi se i skinulo cijeli sistem (DVD+CD) , kako uređaju dokazati gdje se
nalazi Navi Software ili taj update . To još nisam uspio nigdje pročitati !???
Ovako to izgleda (barem ovo što sam ja našao) .
This is the Carminat navigation and Communication v32.1 (2012-2013). Contains DVD + update CD.
Maps: Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, CzechRepublic, Denmark, Estonia, Finland,
France, Germany, Great Britain, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania,
Luxemburg, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovak Republic,
Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland
To be used in Renault vehicles:
- Megane manufactured after 01/10/2008
- Scenic manufactured after 01/09/2006
- Koleos manufactured after 01/01/2008
- Laguna manufactured after 01/04/2005
- Vel satis manufactured after 01/06/2005
- Espace manufactured after 01/03/2006
Ovo je magnet link (torrent) za skinuti : Renault Carminat navigation 32.1 DVD + CD (novije verzije nemam) ...
Mislim da postoji i verzija 2015 - 32.2 DVD+CD , ali ne znam ima je smisla tražiti , ako nije
pripremljeno za SD karticu !??