-
jiake i9500w-reset pomoc
Phone me sluzi vise od dvije godine ,ali u zadnjih nekoliko dana su mi se pojavili problemi. Telefon mi je poceo rusiti aplikacije.Zakljucak je da je pretrpan aplikacijama. apri pokusaju deinstaliranja aplikacije to mi ne uspjeva ili ako i uspijem kada ga iskljucim i ponovno ukljucim deinstalirana aplikacija je ponovno tu. Pokusao sam raditi i "factory reset" ,ali niti to ne pali jer i dalje sve aplikacije ostaju u phonu i dalje mi blokira i rusi apk. moze li mi netko pomoci kako da ga resetiram?
-
nitko nema nikakav savjet!??!?!
-
Mušićava kineziologija. Malo bezobrazno,al tako ti i treba. NHF :D
Jesi probao iz recoverya reset?
Ako ne ide,nabij rom ponovno...
-
Izdrzao je 2god.nije to lose ...pokusaj ovako hard reset....
http://www.hardreset.info/devices/jiake/jiake-m6/
Na ovom ruskom forumu imas temu o tom modelu,a tu imas i firmware...
http://forum.china-iphone.ru/i9500w-...ps-t31577.html
-
Reset sam probao raditi i iz recovery moda. Napiše da su podaci obrisani, ali nisu. Svi podaci i aplikacije nakon rebootanja su opet tu. I opet se desava isto ,opet rusi aplikacije i blokira.
-
Mozda su to stock aplikacije koje su fabricki tu. Root i brisi.
-
nisu samo stock aplikacije. Ima aplikacija koje sam sam instalirao.
-
Pukni ponovno rom ili rootaj pa radi sta oces.
-
Root i onda titanium backup i brisi sve...
-
stavio sam novi rom na sd ,usao u recovery ali mi je izbacio prekid instalacije. pokusao sam sa dva razlicita roma ali nece. Sto se desava???
-
stavi ga na internu memoriju pa onda probaj....ili formatiraj karticu,prebaci rom i onda flashaj...
-
Ne dozvoli ni root. Nisam nasao nacin da ovo rijesim. telefon i dalje pamti aplikacije koje su bile instalirane. Zip datoteka postavljena u cash nestane pri ulasku u recovery.
-
probaj rootat s kingroot.
-
I poslije king root-a tada aplikacija nema,ali nakon reboota iste aplikacije su phonu ,a superus nema.
-
-
JOs nisam ovo rjesio! Dakle, prekida instalaciju novog roma i sa sd i sa casha. Da li mozda negdje grijesim obzirom da ovo nisam jos radio. Pregledao sam tutorijala more, ali ne uspjevam ovo napraviti. Gdje grijesim???
-
mozda je ipak hardware u pitanju,cim prekida instalaciju ne vidim ako radis clean instalaciju sta bi drugo moglo biti