-
NAVIGON 3310max TMC
Lijep pozdrav posjedujem navigaciju Navigon 3310max i kako mi u zadnje vrijeme svako malo treba pokusao sam nadograditi karte koje su bile stare jos iz 2009 god. I tu sam naravno smrdao nesto i sad neradi kako treba. Bio bih jako zahvalan kad bi mi netko mogao pomoci i napisati ukratko postupak kako da je stavim u funkciju i da budu novije karte.
Verzija je 7.4.1
Unaprijed hvala :beer:
-
Bilo bi dobro da opišeš što detaljnije što i kako si nešto smrdao. Ovako, neznajući ni što si radio, ni u kojem je stanju sada taj Navigon nemoguće ti je pomoći.
-
-
Spojio sam navigaciju s kompom skinuo navigon program ažurirao sam uredjaj (nadogradnja na zadnju verziju ) poslje skinuo kartu hrvatske 2015 i zaljepio je po onoj staroj iz 2009 god. I tu sam napravio gresku kako sam zamjenio nemogu staru vratiti. I sad mi nevidi kartu vec bijelo polje i kud god da napisem adresu da ide on se restartira :-/ drugo je sve tvornicki orginal nista nije pekareno po njoj.
-
-
Ubacio sam samo mapu.... gledao sam malo ali nekuzim taj .nfs sto sve moram skinuti i ubaciti?
-
!!!!!!!!!!!!!!?????????????
-
znaci nakon nadogradnje na navigon programu sto sam ga skinuo s neta.... otisao sam na moje racunalo, otvorio folder navigon, tamo imam manual reader,NAVIGON,autorunce,pmcfg ja sam kliknuo na navigon i tamo ima dosta foldera ja sam odabrao "map" i tamo zalijepio kartu croatia koju sam skinuo tu na forumu mislim da je Q3 2015 mapa croatia ima 21,3mb. To je bilu u 8 mjesecu negdje kad je to sve stalo onda sam i digao ruke od nje. Navigacija nije imala karticu memorijsko vec sam ja to ubacio u njezinu internu memoriju. U međuvremenu sam nabavio sam i karticu. Uglavnom osim te karte nisat nije zivo dirano moja je greska sto nisam sve snimio tako da kasnije mogu vratit jer sam sam tu staru mapu izgubio i nemogu je nigdje naci. Meni je bitno da mi proradi navigacija bila navigon ili neka 8 ako joj ima ikakve pomoci bilo bi super. Pogotovo ako ima neka opcija copy paste da sve zaljepim na karticu i gas :-)
-
-
teamviewer instaliran i cekam daljnje naredbe :-)
-
samo da zahvalim članu ZUZO što mi je omogucio da moja navigacija proradi. Čovjek je odvojio cijelu večer da mi pomogne i stvarno takvih ljudi ce se malo naci. Puno puno hvala i sve preporuke za člana stvarno je pravi prijatelj. Kad se vidimo imaš pivo ;-)
-