-
Huawei MATE S
Nabavio ga prije par dana
http://www.gsmarena.com/huawei_mate_s-review-1339.php
Kupio sam ga jer sam se zaljubio na izgled kako je urađen ,a i svidilo mi se sučelje mobitela.
Zasad ga još istražujem i čačkanje po njemu internet aplikacije pogledan jedan film Tranformersi :) ,baterija je izdržala cijeli dan.
Ima li iko na forumu još Matu
-
Slobodno napiši dojmove, pogotovo za bateriju, ekran i kako radi fingerprint i Force Touch
-
Već drugi dan kako ga imam i mogu reći da sam super zadovoljan mobitelom baterijom pogotovo :" Huawei is promising more than a day of usage from a single charge." POTPISUJEM, non stop mi je u ruci nešto gledam vrtim puno online kladionica i izdrži mi baterija do navecer kad kuci dođem.Prije toga imao LG G3 i ni blizu dugo kao sa Matom! Fingerprint je savršen ,u početku dok nisam skužio kako točno funkcionira trebalo mi je par sekundi da otključam mob,sad u tren čim se ušteliš. Jedino što nemam je Force Touch jer to dolazi s modelom od 128Gb moj je 32 ,nije bilo na produženju ugovora većih.Ali meni to nije toliko ni igralo ulogu za kupovinu već dizajn ,završna obrada ,i želja da promjenim uređaj! Usporedbe radi kad sam stavio LG G3 do Mate ,LG izgleda kao dječiji mobitel i nekako mi je plastičan.Ovome da ne piše Huawei kao što će većini smetati u bok sa Samsungom S6 ili Iphone 6 .
-
Koja slučajnost, ja isto imam G3 i hoću kupit Mate S (zlatni) :redface:
Gdje/kako si ga nabavio, koja boja? (pitam jer gdje god u Europi sam gledao, zlatni nije dostupan zasad)
Ja bi uzeo na firmu, što znači da ga moram kupit negdje u hrv od nekog ko može izdat račun.
---------- Post added at 12:12 ---------- Previous post was at 10:04 ----------
Uspoređujem dvije verzije koje imaju, po frekvencijama koje podržava svaka verzija.. i nisam siguran dali svaka od te dvije verzije (CRR-UL00 i CRR-L09) ima sve frekvencije koje se kod nas koriste
http://consumer.huawei.com/minisite/...ifications.htm
Za CRR-UL00 piše
FDD LTE:B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B17/B20
TDD LTE:B38/B39/B40/B41(100M)
UMTS:850/900/AWS/1900/2100(B8/B5/B4/B2/B1)
DC-42M:B1/B2/B4/B5/B8
TD-SCDMA: B34/B39
CDMA:N/A
GSM:
Main card: 850/900/1800/1900MHz
Second card: 850/900/1800/1900MHz
Za CRR-L09 piše
TDD LTE: B40
FDD LTE:B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B17/B18/B19/B20/B25/B26/B28
UMTS:850/900/AWS/1900/2100(B19/B8/B6/B5/B4/B2/B1)
DC-42M:B1/B2/B4/B5/B8
GSM:850/900/1800/1900
-
Uzeo sam Titanium jer je jedino taj bio u BH-telecomu pretplata isto firma!Čim je izašao na Jumbo plakatima zaljubio sam se i rekao moram imati,ovo za frekvencije ti stvarno ne znam
pokušaj na www.pik.ba ga naći ,mislim da ga imaju u Sarajevu pa preko računa nekako da središ i da ti pošalju
-
Ja sad pokušavam preko prijatelja iz Gruda nabavit zlatnoga. Nadam se da će uspjeti, pa da i ja napišem svoje (pozitivne) dojmove za koji dan :redface:
-
Ja napokon dobio svoj primjerak (iz BIH preko posrednika) i odmah šok i nevjerica.
Tražio sam ZLATNI, rekli su da ima ZLATNI, pitao sam nekoliko puta jel su sigurni... i dobio sam uređaj koji je "Mystic Champagne", nema veze sa zlatnim (prednja strana je bijela, zadnja svjetlo siva).
Na računu piše Zlatni.
Šaljem upit trgovini di je kupljen, pitam jel to greška ili šta, kažu nema greške, sve je u redu,
oni taj uređaj "vode" pod zlatni.. BIH uvoznik ga tako deklarira. Super.
Uređaj je ok ali borio sam se dva mjeseca s tim da nabavim zlatnoga i na kraju ...