-
Koji fiksni operater?
Evo, srećom nakon dvije godine mučenja, približio se kraj druženja sa Optimom. Ja čak ni ne mislim da je tolko problem u njima kolko u ruteru. Pri produživanju mi nisu dali novi ruter, a na ovaj stari mi je kao garancija istekla, a nisam htio sam kupovati. E sad, kod mene samo T com ima svoju mrežu, znači svi koji daju uslugu, moraju preko njih. Pa dal neko ima iskustva sa H1-180kn, VIp-isto 180kn, i T-com 205kn. Ako imate iskustva sa nekim od operatera, pa makar da ima i svoju mrežu, napišite kako ste zadovoljni sa odnosom, kolko često ima problema, kako brzo rješavaju probleme... A najviše me zanima ako imate nekog od operatera preko T-com mreže.
-
T-Com. Baš iz razlgoa što ima svoje kablove. Iz mojeg iskustva svi drugi koji idu preko T-Coma su lošiji s češćim i dužim prekidima usluge. T-Com je skuplji ali najmanje problema. Bnet mi je isto ok, imam na jednoj lokaciji 2x tel. linije i internet sve odlično za dobru cijenu.
-
Stalno se držim T-coma, ne iz razloga što ih volim već zato što su do sada sve riješavali brzo.
U ulici imamo sve i svašta i ljudi se ponovo vraćaju T comu. Prije 2g led polomio žice, koji su na T comu za 2 dana svi su imali internet i telefon. Oni koji su bili kod drugih nisu imali 7-8 dana jer je bilo prepucavanja čiji je korisnik, odnosno tko održava mrežu.
Do sada samo jednom nisam imao internet jedno popodne, a kad je došao nazvali su iz službe T coma i ispričali se.
Meni takve sitnice znače i spreman sam platiti nešto više da se ne moram emajlirati i zvati kao što neki prijatelji imaju problema.
-
Ja T com ne podnosim i mislim da je kod mene najveći problem ruter. Tako da bi ih jako rado izbjegao. A VIP još i daje 3 mjeseca besplatno. A osim toga, VIP kod nas u blizini ima već dio svoje mreže, tako da ostaje nada da će se proširiti i kod nas. Hvala na mišljenjima, tako i ja razmišljam, mada trenutno smo najbliži VIP-u.
-
Nigdje ne piše al vidim novu ponudu iz T-coma
Koristim onaj Max2 S paket
i gle ćuda poskupili su
umjesto 215 sad je 235 kn
gledam druge i svi su tu negdje s cijenom...
Još malo i ističe mi ugovorna obveza i sve mi se čini da ću morat plaćat više
-
Baci pogled na Iskon, ako si u narančastoj zoni brzinu 50/10 i telefon (ako ti je bitan) možeš dobit za cca. 200kn
-
Eh da jesam u naranđastoj.... u bijeloj sam
za ono sto sad imam cijena 220 kn i uspostava poziva
neš ti 1500 min besplatno ( nema besplatno ni u stare babe )
sad imam 20 / 1.5 Mbit i 60 min bez uspostave poziva momentalno 215 kn
tako da Iskon nije jeftiniji koliko vidim