-
Tevion 3000
Pozdrav svima,imam Tevion 3000 navigaciju ali nemam originalnu sd karticu,kad upalim
dobijem samo multimedia i settings,probao sam na drugu sd karticu da nabacim igo ali nista se ne desava.Procitao sam negde da je na ovim navigacijama ceo softver i sistem na sd kartici.Moje pitanje je da li neko zna kako da instaliram WinCe 4.2 na sd karticu i da li ima pomoci ovoj navigaciji?Hvala
-
Debbeli@
mozda da pogledas tu !!
-
Gledao sam tamo ali problem je sto ova navigacija nema usb ulaz vec samo sd karticu
-
tamo sam ti napisao da igo8 ubacis na sd karticu i podesis u addons txt putanje i to je sav kunst !!
-
Hvala puno prijatelji,uspeo sam da pokrenem kad sam ubacio addon.txt fajl,jos samo da ubacim mape i voice.
Hvala jos jednom
-
Pozdrav ponovo,uspeo sam da pokrenem igo8 ali navigacija mi je prespora i mnogo koci.Nasao sam Navigon MN6 instalacioni program i tu nastaje problem,kad udjem u explorer i pokrenem instalaciju sve krene kako treba ali kad program zatrazi putanju gde da instalira navigaciju prozor za upis putanje je pola vidljiv i ne vidim dugme "ok" ili sta vec i ne mogu da pomerim prozor ni levo ni desno tako da je nemoguce nastaviti instalaciju.Ima li neko resenje,npr.da se smanji prozor ili rezolucija wince 4.2?