-
Galaxy S6 Edge+
http://st.gsmarena.com/imgroot/news/...marena_003.jpg
Uz Note5, danas je predstavljen i S6 Edge +. Temeljen na istom SoC-u kao S6 (Exynos 7420), uparen sa 4GB RAM-a. Ekran je 5.7" AMOLED QHD rezolucije. Kamere identicne onima na Note5. Moglo bi se reci da je to Note5 edge bez S-pena. Kao i Note5, nema utor za mem. karticu.
-
Ako se ne varam ovo je još uvijek 32-bitni CPU, ne?
Čemu 4 GB memorije na tome? :rolleyes:
EDIT:
Ispada da je ipak 64-bit sa 32-bit busom.
Eh. ;D
-
Pricalo se da ce izbaciti 7422, ali su ostali na ovome jer je to jos uvijek top SoC.
-
-
Mozda je cudno, ali nije nemoguce da ta tipkovnica bude hit.
Ako kog zanima, S6 Edge + bit ce dostuoan u RH u rujnu.
-
Ovo je samo uvecani S6 Edge sa 4GB RAM-a i ovdje se vidi kako se Samsung pogubio i štanca modele slicnih karakteristika i u vlastitoj kuci si stvara konkurenciju i zbunjuje kupce...
-
Na ebayu se prodaje DUAL SIM izvedba za 999$.
-
Samsung lagano, ali sigurno postaje luda kuca!
-
Koristim ga par dana sada i ne vidim uopće razlog zašto su išli na ovaj mob.
Izgubili su se skroz u vlastitoj ponudi.
-
Nikad ranije nisu navukli toliko negativnih komentara nakon predstavljanja top uređaja. Taj telefon niti je Note edge niti je S6 Edge. A Samsung od nj očekuje fantastičnu prodaju, jer je S6 Edge prošao puno bolje od očekivanja, dok od Note serije očito ne očekuju više ništa.
-
Toliko dobro posluju tj toliko im ide dobro prodaja da su morali skidati cijene na S6 100 eura i na S6 edge 150 eura.
Sto se tice Note serije. Note serija je njihov top telefon i cisto sumnjam da ce se od istog odreci. Oni su se prosto izgubili u prostoru da vise i ne znaju sta ce sa sebe.
-
Osobno bih smisao modela S6 edge+ modela vidio vidio jedino kada bi dosao sa S-Penom.
Jer bi tada bio nova verija Note4 Edge modela...
Ovako ispada da su napravili taj model kako bi parirali iPhone 6+ modelu
@yager : na testu je vec ili??
Samo mi je glupo da su ovaj model stavili svagdje dostupan a note 5 ne
-
Preporučena cijena za model s 32 GB je 7.199 kuna.
-
Evo ekipa jedne domace recenzije Edge Plusa. :)
https://youtu.be/7aJe6R7MndQ
Za sve one koji vole tradicionalniji pristup i tekst, evo je i pisana
http://mob.hr/samsung-galaxy-s6-edge-plus-recenzija/
-
Bušiću, "kao komad skupocjenog nakita... dobro ne baš u tom smislu...". Dobra recenzija! Još jednom svaka čast na nepristranosti!
-
Fala fala, trudim se :)
Al zaslon je cisti seks, perverzija u najmanju ruku :)
-
Vidim da jest. Čak, u nekim drugim recenzijama pokazuju polje s cvjetovima i doslovno se ima taj 3D prikaz, kao da možeš prstom "napipati" što je ispod ekrana... Perverzija, to sam i ja rekao!
Dosta je skup, čak i da se uzme npr. trenutno u Tele2 na pretplatu, traže 1995kn odmah i 2 godine tarifa od 275kn. Previše, stvarno previše.
Nego, podosta je velik. Može li se uzeti baš ono "normalno" u ruku ili se mora paziti da ruka ne prijeđe graničnik između bazela i ekrana? Po toj logici ovaj telefon bi se morao držati doslovno naslonjen na šaku.
-
A gle moras ga naslonit na dlan, al s obzirom na sve ove nove uredjaje koji dolaze sa stvarno tankim obrubima, vec sam lagano i naviko da ga tako drzim pa samim tim meni nije stvarao probleme. Mada kad vidim kako ga neki malo isprobaju, jasno je da treba pazit na taj rub malo..
Vjerujem da je samo stvar navike i nacina držanja.
Bas zbog toga se i zvucnik lako prigusi jer ces ga vjerojatno oslamjat na mali prst desne ruke..
-
A to su vjerojatno slatke brige tko si ga kupi. Jedan od kandidata za pod bor za Božić.
Nego, jel istina da baterija može potegnuti i do dva dana? Kažeš, One Plus One, Z3c pa ovaj, bar koliko sam ja razumio.
-
U rangu s OnePlus One, ali malo losiji od z3c..
Z3c mi je bio konstantan, uvijek 6 sati i vise.. a ova dva su recimo 5.5 pa navise.. u svakom slucaju mene je odusevio.
-
Odlicno.. s6 edge sa vecim ekranom i dobrom baterijom, steta da nije i kamera unaprijeđena, al onda nebi bio s6, to se cuva za 7icu ocito.
Meni je ok sto nema s pen, tu olovku nikad nisam koristio, a note modele sam koristio preko 2godine.
-
Pa kamera je negdje na vrhu. Ne znam što bi značilo "unaprijediti je"? Više piksela ili?
Uglavnom ovaj telefon je trenutno jedan od najpoželjnijih na tržištu, a zbilja se ne sjećam kada je zadnji put jedan mob bio "poželjan". Ovo mislim u starom smislu riječi (kao nekada Moto RAZR-v3 ili prvi iPhone). Znači, velika masa ga želi, a samo sretnici (čitaj tko ima lovu) ga može odmah i imati. Ostalima će biti nedostupan cca godinu i više, a onda neće više biti to-to.
Iako nisam neki Samsung fan, moram priznati da im je u bespućima dosadne zbilje smartfona ipak pošlo za rukom napraviti nešto što nitko nema i pitanje hoće li skoro i imati! :)
-
Ja sam nakon ovog napaljen na Note 5 jos vise hh :)
-
Cak i ime govori da je direktna konkurencija iphone plus modelu. Meni je bolji od note 5. Al cijena, pa ista je ko s6 edge oko 7-8 tisuca kn, ovisi 32-64gb, pa tak je i obican s6 edge bio, sad ce on valjda pojeftiniti za oko 1000+ razlike sto je razumljivo.
Kamera je najbolja trenutno na trzistu uz bok lg-u, i nokijama, ali uvijek ima mjesta za napredak. Svaka nova serija je tu za koplje jaca od prethodne, pa eto jedva cekam 7icu zbog kamere najvise.
Al budem razmislio i u vezi ovog u međuvremenu, ekran i baterija, samo steta sto je dosta sklizak i nespretan za drzat isto kao iphone, pa uz sve te premium materijale dosta njih ce maskice stavljat :/
-
Brutalan telefon,ali meni osobno preveliki....