-
Mio moov koji program
Imam tu navigaciju nekoliko godina i prezadovoljan sam sa njom. To je ona sta se dijelila uz maxTV. Obzirom da je koristim nekoliko puta godisnje ne trazim neki vrhunski uređaj. Jednostavna pregledna cak je i supruga koristi koja je protiv sveg modernog. (jos koristi mob na tipke)
E sad me zanima dal ima koja karta za nju da signalizira dolazak na ove nove kamere sto su svjeze postavljene. Ne divljam po cesti s autom al volio bi da znam par km prije jer dovoljan je trenutak paznje da prodem 10km vise i eto troska. Hvala na odgovoru.
-
-
To ce vijerovatno kasnije doci kad bude neki update karata..
-
Za tu navigaciju ne postoji nadogradnja karata više. Ove koje su na njoj su pretposljednje izdane i nema velike razlike uodnosu na posljednje. Većina onih koji koriste tu navigaciju napravila je neku od modifikacija. Postoji nekoliko gotovih modifikacija koje se mogu naći tu na forumu.
-
Tnx sljaka na iscrpnom odgovoru. Molio bi te da mi das onda savjet koju navigaciju da ubacim u nju. Nisam bas neki strucnjak al ima dosta klinaca kod mene koji svasta rade pa mozda bi i to. Uglavnom da im recem sta tocno hocu. Koja navigacija a da se moze stavit u taj uredaj podrzava dojavu dolaska na kameru za promet. Nadam se da me kuzis.. Tnx
-
ima na ovom forumu samo slabo čitaš
-
Kako piše mirkeclj slabo čitaš. :D Otvori sekciju Mio i naći ćeš tih nekoliko prerada. Imaš 2u1, 4u1... uza sve imaš upute što i kako. Ako zapne, pitaš u temi iz koje si uzeo modifikaciju, ako link ne radi, pogledaj niže u temi... uglavnom sve što trebaš pitaš u temi u kojoj je modifikacija.
-
Ma sve sam skuzio i citam povremeno 4um ali zanima me jedna nebitno koja navigacija koja ce signalizirat nove lokacije kamera. Znaci trazim savjet koju da stavim da podrzava kameru. Samo me to zanima.
-
Nove lokacije kamera neće signalizirat niti jedna. Prvo ih netko mora zabilježit, pa te zabilješke pretvorit u format koji navigacija može čitat, pa tek onda to podijeliti s javnošću. Znači u najboljem slučaju imaš koji mjesec kašnjenja, ako ne i više. A kamere se mogu premještat, zar ne? ;)
-
Bitno da signalizira nailazak na kameru i da se malo popusti noga s gasa. A sad jel u funkciji ili ne nije bitno.
-
Šta će ti to samo se drži prometnih znakova i neće biti problema i onda ti kamere ne trebaju