= Citat =:
Pa reci mi onda zbog ćega služe te stranice kickass,isohunt i sl?
Iako torrent stranice same po sebi nisu ilegalne, sadržaj koji se tamo nalazi je u većini slučajeva takav. Isto tako postoje i stranice za trgovanje drogom i ljudima pa reci jesu li ti takve stranice prihvatljive? Naravno, ne mogu uspoređivati torrent site-ove sa takvim ekstremima ali poanta je - ako je ilegalno onda je ilegalno.
= Citat =:
Ja nemam para kao neki da stalno kupujem igre i kladim se da i ti imaš (kao i svi ostali koji su tu) barem nešto skinuto s neta,što nije kupljeno!
Ponavljam - jesu li igre neophodne za život? Postoje tisuće i tisuće besplatnih alternativa, Internet je veliko mjesto.
= Citat =:
Pjesma,film,crtić (za djecu) tako da ono,nemoj govoriti nešto što nema smisla! ;)
Ista stvar kaj sam rekao za igre vrijedi i za ovo što si nabrojao.
= Citat =:
(nemoj shvatiti kao uvrijedu,samo sam rekao)
Ne smatram to uvredom nego samo konstatiram da krađa žvaka u dućanu kao i krađa milijun kuna iz banke je opet - krađa.
= Citat =:
Ja bih volio da mogu kupovati igre,ali eto,nisam financijski sposoban kupiti!
Još jednom - postoje besplatne alternative... Uostalom, igre su jako često na akcijama i u nekakvim paketima a frakciju cijene tako da, ukoliko ti se neka igra jako sviđa, mislim da nije problem preskočiti 2-3 kave i/ili popušiti manje cigareta tako da možeš ugrabiti neku igru.
= Citat =:
Tu se ne radi o tome tko će zaraditi,tko ne,već sam ja napisao temu da mi se pomogne,šta da radim da mi proradi!
E tu se slažem, nejdem više u offtopic.