-
Samsung Galaxy S5 pomoć
Pozdrav,
znači ovako danas mi je policija vratila mobitel nakon što je prije 4 mjeseca bio ukraden, e sad nakon što sam ga upalila došla sam do dijela gdje piše da je uređaj zaključan zbog neuobičajnoga vraćanja na tvorničke postavke te da se prijavim na samsung račun kojim sam se već bila prijavljivala na ovaj uređaj. Problem je u tome što se ja ne mogu sjetit jesam li ja uopće bila napravila taj Samsung račun (:wall: :wall: :wall:), al uglavnom ja sam unijela svoju mail adresu i zatražila da mi pošalju novu, nakon što sam primila mail ja sam promijenila lozinku Samsung računa, ali opet mi javlja da prijava nije moguća, iako mi je nova lozinka uredno poslana na mail adresu šta bi po mojoj logici značilo da sam imala samsung račun na tom mailu. Ja sad ne znam kako da opet pokrenem svoj mobitel, jer je vjerovatno na njega bio prijavljen netko ko ga je koristio u ova 4 mjeseca sa svojim samsung računom... Da li netko ima ideju kako da izbjegnem tu prijavu sa samsung računom ili kako da mi prihvati moj Samsung račun?! :whistle: :hm:
-
Možes li se ovdje prijaviti sa svojim samsung racunom http://www.samsung.com/us/support/account/ ?
-
probaj napraviti hard reset uređaja..
pritisniš zajedno tipke vol+, home i power i držiš par sekundi, pojavit će ti se onaj android patuljak a onda par redova slova.. vol- tipkom ideš dolje do wipe data/factory reset, odabereš to i onda restart.
telefon bi se trebao skroz resetirati na tvorničke postavke i pobrisati sve što je na njemu.
samsung acc asnije po-vrati ako treba..
imaš sve u ovom videu
https://www.youtube.com/watch?v=kqm0urB6XaU
ja bih to učnio da mob nije bio 4 mjeseca kod mene..
-
sinoc sam se mogla prijavit i stavila sam novu lozinku, al sad opet nece!! ://
---------- Post added at 10:30 ---------- Previous post was at 10:28 ----------
ma napravila sam ja reset, al on je bio vec prije napravljen, jer na mobitelu nema nista, zakljucan je skroz i uopce ne mogu preskociti korak da se prijavim na samsung račun, a moju lozinku nikako ne želi prihvatiti, evo sad čak i na laptopu je ne želi prihvatiti?!
-
Najbolje ti je da odes na njihov sajt i tamo imas live chat. Neko ce ti se od njih javiti i objasni im problem.
-
Hvala na savjetu, probat cu i to, ma ugl odnijet ću ja njega u njihov centar sljedeci tjedan ako nista ne upali, al sam mislila da možda netko zna kako da upalim mobitel bez samsung racuna! :)
-
Samsung račun te i spasio, jer je onemogućio kradljivcu da izvrši što je htio :) To mu je i svrha. Ako si mijenjala šifru pričekaj malo i pobriši cookies u browseru, pazi na velika i mala slova, pa kad se uspiješ prijaviti na računalu, onda pokušaj ponovno i na mobitelu.
-
ako ne uspiješ sama povratiti samsung acc, preko maila bi se na sams acc trebala dati promjeniti lozinka.
prijavi se na nečiji rezervni, stariji smartphone ako imaš neki ili od frenda itd sa svojim gmail accountom bez korištenja samsung accounta.
onda napravi hard reset svog uređaja i prijavi se na google acc.. tad bi google acc trebao zapamtiti da je samsung account deaktiviran i proći dalje postavljanje telefona bez njega.
nakon hard reseta upali mob bez kartice, odi pod aplikacije i deaktiviraj samsung acc. ubaci karticu i prijavi se sa svojim gmail accountom..
postoji mogućnost da je tvoj samsung acc bio korišten od treće strane. ak nikak ne uspiješ, napravi novi google acc, pa sve iznova.