instalirao sam MSS prateći upute na njemačkom, engleskom i španjolskom :spin: al mi se svaki put kad pokrenem onaj _EJECUTAR.bat file restarta komp :-/ iako veli da jedino preko tog filea mogu uć u program
Printable View
instalirao sam MSS prateći upute na njemačkom, engleskom i španjolskom :spin: al mi se svaki put kad pokrenem onaj _EJECUTAR.bat file restarta komp :-/ iako veli da jedino preko tog filea mogu uć u program
bravo..., kontam da je to onda mala greška u Windowsima...ja na XPu pokrećem program bez muke, ajoš mi se nikad nije dogodilo da mi se komp restartirao...
eto...instalirao MSS sa druge stranice opet isto :evil:
i kak da sad stavim _55R flash gore jer ga ne mogu stavit sa MFF-om :spin:
svaka pomoć dobrodošla
P.S. hvala blueneon na pomoći :wall:
= Citat =:
Izvorno postao killa
Probaj PST, Radiocomm...
nešto te zeza DOS jezgra u WINu kad ti ne da batch datoteke otvarat
Ak imas instaliran SP2 neces nikad niti pokrenuti taj program.
ma hebo mene i taj SP2...zbog tog sranja sam i nabavio origigi windowse :creep:
P.S. neće mi nit otvorit PST nego me izbacuje van...al barem ne restarta komp :spin: , al zato mogu radit u MFF-u
Ja imam velikih problema sa PST-om, nakon što sam Stavio XP sa SP2. Kada pokrenem program, komp se jednostavno smrzne ilI se restarta... I tako jedno par puta. Nakon 4-5 puta uspije proraditi...
Ne vole se baš...
= Citat =:
Izvorno postao CyberLord
ja imam XP Pro s implementiranim SP2, nemam nikakvih problema... WIN je licenciran, legalan, mada to ne utječe. implementaciju sam napravio na SP1...
Moram se složit. Imam WinXP, WinXP-sp1 i WinXP-sp2 na tri različita kompa (potrebe posla). I na sva 3 i PST i MMS rade bez greške...
Da se nadovezem novim pitanjem..Imam taj mss¸intsaliram hasp drivere i prikljucim mob i pokrenem i javi mi gresku
HASP not found (-3)
ne kuzim uopce sta me muci nema nikakve veze sa sp2..sa njime i bez njega isto...ak je problem u mojej mss-u i verziji hasp drivera moze preporuka nekog linka od kuda skinut mss koji ce radit..
BTW meni nasere da mu nevalja neki WIBU KEY...a što je najjače imam ga instaliranog u c:/program files...
:wall:
evo...skinuo sam s kompa SP2, reinstalirao i PST sa svim patchevima, instalirao i MSS al opet isto sr*nje!!!
PST ne mogu pokrenut a MSS mi restarta komp svaki put...
jel mi može netko preporučit kak da sad stavim gore ovaj _55R flash gore
E mene zanima jel taj _55R dolazi samo u .vf3 formatu ili ima i shx format za PST, jel kontam stavit _58R monsterpack a MSS nema teorije da mi proradi pa bi volio imati neku alternativu za povratak ako cjela stvar ne uspije jel imam loše iskustvo sa stavljanjem monsterpackova...
hej čekaj malo...pa 58R ti se uploadira na mob pomoću PSTa, Točnije MultiFlaxFlash program moi dobiješ sa PSTom...a ne sa MSSom......= Citat =:
Izvorno postao Darian
Druga važna stvar ti je to da nakon stavljanja 55R i 58R nema povratka na prethodne..(4FR, 4AR i ostale)...s 58R moš samo na 55R...
ja trenutno imam ovaj _4FR..jel ovo znači da bi mogao stavit _58R a da nisam prethodno stavio _55R :-/
DA. Sve te 5* verzije imaju svoj bootloader. Ali nema nazad na 4* ili 3*. Kad jednom odeš na 5*, ostaješ na 5*.
Once you go black, you never go back ;D
Ma ja kontam da se 58R uploada sa PST-om al me zanima dali se i 55R može uploadat sa PST-om da se imam kud vratit ak mi ovaj 58R odbije poslušnost.Jer ponavljam nemogu osposobiti MSS...= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
normalno da će ti trebati za njegov upload MSS......******....ali kontam da se nećeš sa 58R morati vraćati na 55R....nema svrhe, a 58R je super stabilan te nećeš imati zašto...= Citat =:
Izvorno postao Darian
Good luck with flexing... :)
Mogu samo potvrditi već rečeno. Ako imaš namjeru ići na5**, bolje na 58. Stabilan je, a osim toga nemaš poslas MSS-om...
jel _58 ide gore standardno s MFF il se mora sa PST-om baš stavljat gore
58R je sa MFFom, a MFF ti je program oji dolazi sa PSTom...točnije nađeš ga u C:/program files/motorola/PST/MultiFlashFlex..........znači kad instaliraš PST imaš i MFF, a pokrećeš direktno MFF, ne PST...
thx...zamijenio sam sa onim flexom koji može gore samo prek PST-a
thx anyway ;D ;D