Nedavno sam kupio Acer E39 (E700) Trio na kojem je dosla instalirana navigacija AcerNAV zapravo Tom Tom. Navigacija je jednostavna ali su mape lose (posebno za BiH). Da li je neko probao ovu navigaciju i da li se mogu ubaciti preciznije karte?
Printable View
Nedavno sam kupio Acer E39 (E700) Trio na kojem je dosla instalirana navigacija AcerNAV zapravo Tom Tom. Navigacija je jednostavna ali su mape lose (posebno za BiH). Da li je neko probao ovu navigaciju i da li se mogu ubaciti preciznije karte?
To je Android telefon i na njega se može staviti neka od navigacija koja koristi HERE karte (mape) . KitKat_u uglavnom SD kartica služi za multimediju (muzika,filmovi ... ) , tako da navigacija mora biti na internoj memoriji imaš 16GB od toga 10_ak slobodno za korisnika .
Kako radi taj AcerNAV neznam , napravi backup , izbriši mu karte koje Ti nikad neće trebati da oslobodiš mjesto na uređaju , instaliraj neku od iGO ili Sygic navigacija , ali s HERE kartama . TomTom (ex TeleAtlas) ne valjaju ništa za ovo područje , za zapadnu EU su dobre (iskoristive) . Možeš staviti Navigon na internu memoriju pod uvjetom da telefon nije DualSim ...
Nisam nikakav stručnjak za telefone tako da ne mogu znati mogućnosti svih mogućih modela na tržištu , ali po karakteristikama to je dobar uređaj .
Na kraju sam ostavio AcerNAV na stranu (bez mapa) i instalirao CoPilot i Navigon. Obadva za sada rade super. Copilot je nesto bogatiji ali vidjet cemo da li je pouzdaniji...
A telefon je odlican :cthumbup:
Baterija drzi tri dana (uz relativno malo koristenje), memorija velika procesor brz, i uz sve mjesto za tri sim kartice...
Tesko je naci bolji telefon za te pare.
Znači da na ovim novim DualSim (Trio) radi i Navigon.
Ima li Acer hrvatske menije ?
Baš sam u fazi kupnje novog telefona , još ako je cijena povoljna onda bih kupio taj uređaj .
Navigon radi definitivno. Moj je kupljen preko Orange.com i nema nase menije.