Becker Traffic Assist Highspeed iGO
Pozdrav, imam navedenu navigaciju - prije par godina je navigacija pala na pod (moguće i da nije problem od udarca) i zablokirala se i od tada se nije koristila. Ja sam se nekidan malo igrao sa tim problemom i kopirao sam novi MNAV folder sa svim elementima sa nekog foruma i bile su gore karte iz 2007 ja mislim. Onda sam probao samo staviti nove karte 2013 i nisu se htjele ucitati - kaze da su zastarjele (a stare su se otvorile) i da kao ja update-am karte... Onda sam malo kopao po forumima i dosao na ovaj i pokusao prvo skinuti iGO sa navteq kartama prvo na mobitel (sve super radi - hvala usput :D), onda sam skuzio da taj iGO radi i na WinCE kakav je na navigaciji (verzija je 4.20 (Build 1088) sa ~ 63mb ram-a). Stavio sam iGO na SD karticu (nazalost na mizernih 1gb) i to sve super radi u sys.txt sam podesio sve prema navigaciji gps port i to sve super sljaka. Sad samo ako je moguce, da nemoram stalno ici u windows explorer > storage card > primo i tamo otvarati igo.exe nego da mogu na izborniku otvoriti na gumb NAVIGATION (sad mi se otvara mio map) odma iGO sa memorijske kartice. Mozda negdje nekakva putanja samo da se doda na izvrsnu datoteku igo. Hvala unaprijed.