softbrick/bootloop problem - najbolji servis za samsung
imam problem sa galaxy s3, izgleda kao da je softbrick, a simptomi su kao da se tipka za paljenje zaglavila.
Mobitel čim mu se baterija stavi u njega uđe u bootloop, tj počne se palit, prikaže se "Samsung Galaxy S3 GT-I9300" poruka i nakon par sekundi se samo resetira, probao sam ući u recovery ali ga prikaže na djelić sekunde te se opet reboota, isto tako sam probao ući u download mode koji drži upaljenim par sekundi te se opet reboota.
E sad, istraživao sam po xda, ali izgleda da su mogući problemi:
a) sa zaglavljenom tipkom za paljenje jer sam čitao da bez obzira što se čuje klik da je moguće da je tipka zaglavljena, a nemam ni tipku, ni alat za lemljenje kako bi to na matičnoj ploči promjenio.
b) eMMC čip - a to mi se čini da nije, ili se bar nadam, jer nema simptome emmc failurea i nekako mi mob izgleda baš kao da mu se tipka zaglavila jer u download i recovery mogu ući i samo kombinacijom home i vol up/down tipki.
Zanima me znate li ikoga tko bi to mogao promijeniti (znam da postoje neki servisi samo ne znam koji odabrati jer ne želim da me oderu ko majmuna), odnosno koliko bi me otprilike to koštalo.