-
Što nakon Notea 2?
Imam Note 2 malo dulje od godine dana, i stvarno sam s telefonom ultra zadovoljan. Veliki ekran, mailovi se lako pišu, čitaju i pregledavaju. Ono što me malo muči, kamera bi mogla biti malo bolja, telefon bi mogao biti nešto brži, i baterija bi definitivno mogla duže trajati.
E sad razmišljam da ga prodam dok se još neka cijena može dobiti, ali što onda? U principu je najvažniji uvijet veliki ekran jer sam se jako navikao, a ovo drugo što sam naveo kao mane da je onda bolje...
LG G3, Note 4, Sony Z3, One plus one... Svašta čitam, al možda netko iz prvih ruku da kaže... dakle poslovna funkcija, mu je najbitnija i najvažnija!
-
Note 4 zbog S-pena. Naravno, ako ti nije toliko bitan onda opet Note 4 jer ako si zadovoljan sa N2 onda ćeš biti super zadovoljan sa N4 jer ima odličnu kameru, brzo radi i baterija je bolja, sve kaj ti tražiš :)
-
Ako ti cijena odgovara onda Note 4.baterija nije kao na Note 2,ali sve ostalo je itekako poboljsano...
Ima tu i drugih jako dobrih prijedloga,ali Note 4 je kompletan u svakom smislu...
-
Da, cijena je dosta paprena...
Razlika nadoplate bi trebal biti najmane 2000 kn, a dok kod npr oneplus one bila oko 1000 i sitno ili čak i manje kod LG G3...
To sam svakako trebao napomenuti u prvom postu... Ima li smisla davati više nego dvostruko gledajući razliku, a za potrebe koje sam naveo...
-
oneplus one i G3 imaju sličan setup.. i veličina i sve, procesori itd, note je za klasu jači stroj. ak ti to ne treba onda slobodno uzmi običniji mob (uvjetno), ja sam za LG G3!
oneplus one je dobar, ali to je njihov prvi stroj, osim toga gore je cyanogenmod 11 ak nisi navikao na to to ti je goli android bez ičega.
-
Razumijem donekle... ok, nisam ni ja bas skroz za kineza na prvu iako ih hvale na sve strane...
Nego G3 je svakako bolji mob od Note2?
-
OnePlus i G3 kao sto kolega kaze su tu negdje i ne moras se bojat kineza...
G3 je bolji od Note 2 iako Note ima sPen i bolju bateriju,ali sve ostalo naravno G3...
Ne bi se bas slozio da je Note 4 za klasu bolji.najkompletniji je opcenito,ali mana je TW zbog kojeg mob laga ,Knox zbog kojeg gubis garanciju ako zelis stavit custom rom i daleko visa cijena u odnosu na G3.bolji jeste,ali vrijedi li te razlike u cijeni to sam procijeni :)
-
Iskreno S-pen za mene nije faktor, jer sam puno brzi kad mob drzim horizontalno i tipkam s 2 ruke nego olovkom, a i inace pisem ocajno, tako da nije to za mene :) Baterija mi je nekako bitna, bar da traje 10 sati aktivnijeg koristenja...
-
Ja sam sa N2 prešao na N3 i za sada mi se čini ok.
Kamera nešto bolja, standardna baterija uz malo štednje izdura 2 dana.
-
Note 3 svakako. Sasvim ok mob. Poceli su ga updateati na lolipop. Hardverski jaci od note 2. Isam sa presao s note 2 na nore 3 i nisam zazalio. Note 4 je po svemu bolji od note 3, ali cijena je uzasno velika. Ja cu kupovati note 4 kad izadje note 5 ili cu kupovati samsung S5. U svakom slucaju drzi se note serije. Sve drugo nakon notea je korak iza u dozivljaju.
-
Potpisujem Maria od pocetka do kraja. Ja sam pokusao sa par modela al jednostavna i logicna zamjena mi je note3 (cetvorka je jos uvijek skupa). Za mene note2 prakticki nema mana (osim sto bi kamera mogla bit malo bolja) a onda se opet note3 namece kao logican izbor!
-
tu se slažem.Note linija je na vrhu veće duže vrijeme i nešto bolje tražiti je uzaludno ako ne smetaju povelike dimenzije i cijena....
i ja bi ostao na Note da nije šugavog Knoxa koji uništava priliku da inače izvrstan mob pretvoriš u još bolji...:creep: