postovani
dal ima neko ili me moze uputiti gdje mogu naci uputstva za garmin oregon 450 .Uuredaj sam dobil na poklon ali bez uputstva bio bi zahvalan i sa nekom kopijom ili linkom na Hrvatskom
Printable View
postovani
dal ima neko ili me moze uputiti gdje mogu naci uputstva za garmin oregon 450 .Uuredaj sam dobil na poklon ali bez uputstva bio bi zahvalan i sa nekom kopijom ili linkom na Hrvatskom
Za sada se pokušaj pomoći uputama na engleskom jeziku ! Da je Garmin mislio napraviti uređaj za Hrvatsku moguće je da bi upute napisao na hrvatskom onda se nebi zvao Oregon , nego Velebit , Učka ili Biokovo , upute je dužan prevesti uvoznik tog uređaja .
Inače "Outdoor" GPS uređaji puno su kompliciraniji za uporabu od običnih cestovnih uređaja , imaju i drukčije karte i pravila "routiranja" .
Mislim da samo uputstvo za uporabu neće pomoći , pa da ga i imaš na HR jeziku . Upute su samo osnovno , znači gdje se ukopča , kako se puni , stavi SD kartica , pokrene navigacija , slično uputama za korištenje televizora ili nekog drugog uređaja .
Tu najviše pomaže Google i YouTube , uglavnom na Engleskom i na još nekoliko svijetskih uporabnih jezika .
Link:
https://www.manualowl.com/p/Garmin/O...0/Manual/76438
stef55@
pogledaj tu !
= Citat =:= Citat =: