:smile:na tabletu ne mogu instalirat flash player a bez njega ne mogu igrat belu na t portalu;)pa molim za pomoc i da nije komplicirano i da je besplatno
Printable View
:smile:na tabletu ne mogu instalirat flash player a bez njega ne mogu igrat belu na t portalu;)pa molim za pomoc i da nije komplicirano i da je besplatno
OBAVEZNO i što prije pročitati pravila foruma. Teme se ne nabacuju gdje ti se svidi. Ova tema nikako ne spada ovdje, a i naslov je mimo pravila.
Također, tema se otvara SAMO JEDNOM, nije potrebno otvarati više tema za istu stvar.
Flash nije podržan od strane Androida te se ne može instalirati.
Preporučujem da instaliraš Puffin browser - ima ugrađen flash, zaručnica preko njega uredno igra facebook igre.
Otkud ti to? Skineš APK i instaliraš ga. To što ga nema na Play Storeu je druga stvar.
ja sam probao zadju verziju koja je izašla negdje 2013. na SGS5 Android 5.0 i ne reagira.. možda na 4.4 još radi..
treba probat https://helpx.adobe.com/flash-player...-versions.html
Zar nije rečeno da flash player neće biti moguće instalirati na Android verzije 4.1 pa na dalje?
-------
Kao što napisah:
= Citat =:
Izvorno postao Adobe.com
Kod mene i na 4.1 i sad na 4.4 radi bez problema.
Puffin je odličan browser sa built-in flash playerom, draga na S5 bez problema vrti zahtjevne flash igre s facebooka, ima i mogućnost uključivanja opcije miša pa na zaslonu upravljaš kursorom miša putem trackpad-a.
App nije besplatan, tj. je ali neograničeno pokretanje Flasha se dobiva ili godišnjom pretplatom od 1$ ili kupnjom app-a za, mislim, 5$. Ja sam na pretplati, koristim ga i kod sebe na tabletu i zaručnica na svome S5.