Imam navigaciju Kinez i u zadnje vrijeme me pocela zezati..nece da rade GPS sateliti nadje satelite ali nece da se konektuje.Karte su na internoj memoriji.
Ako moze pomoc unaprijed hvala
Printable View
Imam navigaciju Kinez i u zadnje vrijeme me pocela zezati..nece da rade GPS sateliti nadje satelite ali nece da se konektuje.Karte su na internoj memoriji.
Ako moze pomoc unaprijed hvala
Stavi je u auto , odredi joj rutu i čekaj da se konektira .
ili
Spoji navigaciju preko USB_a ili izvadi SD karticu i stavi u čitač kartica na računalu .
Pronađi u iGO folder "save" i izbriši cijeloga tako da ga više nema na SD_u .
Vrati SD karticu nazad u uređaj (kineza) i pokreni nanovo navigaciju , postavi sve što
te pita jezik i ostalo ...
Kad se sve lijepo pokrene , opet ugasi i upali uređaj . Izađi van iz kuće ili stavi navigaciju
na prozor ili balkon , a možeš i u auto . Nakon nekog vremena pogledaj jeli našao satelite ,
ako nije onda je nešto "crklo" , a postoji mogućnost da si nešto sprčkao u sys.txt .
:)
PS:
Navigacija ne hvata satelite u zatvorenom prostoru (kuća , garaža) .
Hvala na odgovoru i probao sam ovo sa "save" mapom da izbrisem ali nece opet samo sto je cudno da se pojave crvene tackice u onom krugu gdje se vidi kad uracunava rutu i dole gdje gps signal je zuto samo fale crtice za signal.
Napravio sam sliku ali kako da je ubacim ovdje pa bi mozda bolje razumjeli problem
A sys fil izgleda ovako
[interface]
skin="ui_igo8"
vga=0
mapfontscale=100
show_exit=1
[rawdisplay]
class="landscape"
highres=0
screen_x=800
screen_y=480
[tts]