Jel mi moze nnetko pomoc, hocu rootat telefon, probao sam sve hebene nacine, zajebavam se vec 4 sata i nista mi ne radi. Nijedan nacin na xda forumu.
Jel ima ko kakav nacin da radi, vise pizdim. Ovi SE mobiteli su za k....
Printable View
Jel mi moze nnetko pomoc, hocu rootat telefon, probao sam sve hebene nacine, zajebavam se vec 4 sata i nista mi ne radi. Nijedan nacin na xda forumu.
Jel ima ko kakav nacin da radi, vise pizdim. Ovi SE mobiteli su za k....
Ja sam svojeg rootao prije 2-3 god. po uputama sa XDA i sve proslo od prve. Jesi dobro inst. drivere? Ako je sjetim nacina ili najdem fileove javim.
Jesam. Ima onaj downloader sta se dobije uz FLashtool koji skine i instalira drivere za sve SE modele. Jedan od nacina koji sam koristio je onaj sa "runme" skriptom koju samo pokrenes i ona sve obavi. Vrti se u cmd-u. I kak se ona vrti, pokusava neke fileove, svoje, prekopirati u vjerojatno root foldere, al svaki put kad pokusa to napraviti, odmah izbaci "Permission denied" i nastavi dalje kopirati sljedeci file, koji isto ne moze. Spojio sam ga preko usba u MSC mode, Unknown sources, USB debugging. Sve po uputama, i na kraju nista nece. No, uspio sam nekako flashat 4.0.4 ICS preko Flashtoola, al to mi nis ne znaci, jer ga bas zelim rootat. I da, otkljuco sam bootlader. Inace sam rootao puno Samsung modela, i skoro svaki rootam i flasham za par minuta, al ovaj SE me je rasp... skroz.
ovdje imaš dobro objašnjeno
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1678690
Pokušaj framaroot, na nekim mobovima radi, npr ja sam skinuo app i otključao prestigio 7500 samo jednim klikom, nije bilp potrebe priključivati ga na pc. Ova app se ne može naći na app storeu nego googlaj.