ima li netko unlock za Mio 735TV. Ako ima netko da je vec isprobao i da radi, ne bi volio nesto zeznuti na navigaciji. Ako nema onda cu pokusat pa sta bude.
Dakle htio bi staviti iGO i zadrzati stari software
Printable View
ima li netko unlock za Mio 735TV. Ako ima netko da je vec isprobao i da radi, ne bi volio nesto zeznuti na navigaciji. Ako nema onda cu pokusat pa sta bude.
Dakle htio bi staviti iGO i zadrzati stari software
U pravilu se stavi željeni software na SD karticu i pokreće sa nje. Unlock se u stvari uopće ne radi. Makneš SD karticu i imaš opet sve kao prije. U slučaju da imaš već nešto na kartici ili napraviš backup (dobro ga je napravit u svakom slučaju) ili koristiš drugu karticu.
Sad nešto konkretno za Mio 735TV nemam, ali pogledaj malo za ostale Mio uređaje. Princip je obično isti.
Imam ja kompletnu preradu !
Software koji je sada gore instaliran ne služi ničemu , znači da one karte ne valjaju ništa i stare su . Pogotovo ako je napravljen update na novu verziju Spirit_a , onda su za ovaj dio EU beskorisne .
Najbolje je napraviti backup interne memorije (sve što se vidi na uređaju - prekopirati na HDD) .
Ostaviti sve kako je na uređaju , a na SD karticu možeš staviti iGO , Primo i još dosta toga .
Po meni iGO Primo zadovoljava sve potrebe , a internu memoriju , jednostavno zaboraviš .
Pokretanje TV_a možeš izvesti i preko SD kartice .
Ovako sam ja sebi napravio ...
(klikni na sliku za povećanje)
http://www.pohrani.com/t/3o/Op/1UeEr1VZ/7351.jpg
pozz,imam Mio 735TV i htio bi taj unlock kako je walter66 napravio,jel ima neki link za to?
Možeš dobiti kompletnu instalaciju , ali nisam je odavno nadograđivao , a uređaja više nemam ( pojela ga "njuška" ) .
Pregledat ću malo arhivu , pa ako bude u redu onda ide na linkove , biti će tek onda spremni za instalaciju ...
:D
Da mi je barem shell koji radi na njemu a ostalo bi sam napravio
Našao sam sve što Ti treba . Imam full prerađenu internu memoriju i Shell sa programima kao gore na slici . Poslat ću Ti link s Shellom , pa ako ne bude išlo pošaljem sve na DVD_u .
Ovdje je Link za Shell :
https://my.pcloud.com/publink/show?c...P9cVegt8I9PSrX
Raspakiraj i kopiraj na SD karticu foldere :
Navigation
Postoje dvije vrste Software_a za tu navigaciju , za zapadno i istočno tržište EU , zavisi koja Ti je
instalirana . Ovaj Shell bi trebao raditi za jednu i drugu verziju , uz dodatna podešavanja detalja .
Radi,sve je ok,puno hvala