ROUTE 66 Navigate GPS Navigacija
Najuzbudljiviji navigator za vaš Android ili iPhone. Nedvojbeno.
Karte sa i bez interneta.
Uživajte u kartama s ili bez internet konekcije.
http://www.pocketgpsworld.com/gps-ne...66-android.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=VXZ6Hj2IOPE
Budućnost je ovdje.
Follow Me postavlja virtualni automobil na sliku vaše kamere, koju vi samo trebate slijediti.
http://www.66.com/fileadmin/uploads/...follow_me2.jpg
Kako produljivat trijal verziju da postane trajna:
Uputstvo:
1. Deinstalirati predhodnu verziju i obrisati content folder sa SD
2. Napravite TXT datoteku sa imenom imei.txt
3. U datoteku ukucati vas IMEI (*#06#) i dodajte 0 nulu ispred vasih 15 brojeva
4. Kopirati datoteku na RooT telefona (NE na root SD).
5. Instalirati APK
6. Pokrenite aplikaciju i preuzmite mape, glas,...
7. Nakon 30 dana, kad istekne TRIAl, promenite jedan broj od 16. Aplikacija ce raditi sledecih 30 dana. ITD.
Prvo skinite vaš ROUTE 66:
DOWNLOAD
Opis
Lako i brzo – to je ono što čini ROUTE 66 Navigate. Mi smo usavršili naš stroj za određivanje ruta tijekom proteklih 20 godina kako bi postao jedan od najboljih u industriji. Dokazano. ROUTE 66 Navigate koristi iste TomTom karte koje su koristili automobilski brendovi za svoja navigacijska rješenja. ROUTE 66 Navigate pruža vodič za trake i ograničenja brzine za optimalno usmjeravanje – što biste očekivali od jednog skupog navigacijskog sustava za automobil ili osobnog navigacijskog uređaja.
KARTE
• Lagane, plameno brze karte. Na temelju vektora, potpuno podesive i ultra brze.
• Karte sa i bez interneta. Uživajte u kartama s ili bez internet konekcije.
• Pretraživanje sa znakom. Nekoliko znakova – po bilo kojem redosljedu – i mi ćemo pronaći vaše odredište.
• Lokalno pretraživanje. To je sve što se tiče pronalaženja točnih najnovijih odredišta.
• Wikipedia na karti. Besplatna enciklopedija.
• Vrijeme na karti. Vrijeme nije nikada bilo lakše dostupno.
• Zar svijet ne izgleda mnogo bolje u 3D? Zadivljujuće 3D zgrade i fotorealistične znamenitosti čine navigaciju mnogo boljom.
NAVIGACIJA
• Automobilska kvaliteta navigacije. Mi jako vodimo računa o ispravnim rutama, informacijama o trakama, ograničenjima brzine i prometnim znakovima.
• Pa, zašto bi vaša karta uvijek morala izgledati isto? Naša karta je uvijek ispravna – svijetla i jasna tijekom dana, te nevjerojatno otmjena noću.
• Niče je bio u pravu. Istinski sjajne misli dolaze dok šetate.
• Tu je 1.000 različitih načina da dođete u Rim. Mi vam nudimo najbolje alternative. Vi izaberite.
• Možete se osloniti na naša upozorenja brzine. Mi vas automatski upozoravamo kada ubrzavate.
• Zar ne bi bilo divno točno znati koju traku da koristite? Sada možete.
• Prometni znakovi na vašoj navigaciji. Sve što je bitno za vas.
• Kristalno jasne upute. "Nakon 300 jardi, skrenite desno na A3 prema Basingstoke."
• Multi-stop rute. Jer nekada putovanje od A do B ide preko C.
• Probno 30 dana BESPLATNO. Nemojte nas držati za riječ u svezi toga. Provjerite osobno navigaciju u ROUTE 66 Navigate.
FOLLOW ME
• Budućnost je ovdje. Follow Me postavlja virtualni automobil na sliku vaše kamere, koju vi samo trebate slijediti.
• Jer nismo svi isti. Izaberite vaš osobni Follow Me automobile.
• Super lagano za postavljanje. ROUTE 66 Navigate automatski otkriva gdje da postavite virtualni Follow Me automobil.
• Probno 30 dana BESPLATNO. Nemojte nas držati za riječ u svezi toga. Provjerite osobno Follow Me u ROUTE 66 Navigate.
RADARI
• Radari. Napravite velike uštede za kazne pri prekoračenju brzine.
• Aplikacija u prednjem planu? U pozadini? Mi ćemo vas svakako upozoriti.
• 95% pokrivenost. Mi radimo na preostalih 5.
• Izračun vremena je sve. Sigurnost i ušteda, rezultat.
• Probno 30 dana BESPLATNO. Nemojte nas držati za riječ u svezi toga. Provjerite osobno kamere za brzinu u ROUTE 66 Navigate.
PROMET
• HD promet. Pouzdan i super točan promet koji jednostavno radi.
• Ušteda i do 18.5% vašeg vremena. Dokazano.
• Mi vršimo izračun. Vi odlučujete što želite raditi.
• Probno 30 dana BESPLATNO. Nemojte nas držati za riječ u svezi toga. Provjerite osobno HD promet u ROUTE 66 Navigate.
PANORAMIC CAR KIT
• Panoramic Car Kit je napravljen za ROUTE 66 Navigate. I obratno.
• Besplatna dostava. Bilo gdje u svijetu.
• Dostupno u trgovini.66.com