Pozdrav svima.Evo imam jedan veliki problem naime otisao mi je usb konektor na mobitelu samsung galaxy s plus i sada dali ima netko ideju kako napuniti bateriju bez mobitela.
Printable View
Pozdrav svima.Evo imam jedan veliki problem naime otisao mi je usb konektor na mobitelu samsung galaxy s plus i sada dali ima netko ideju kako napuniti bateriju bez mobitela.
Direktno žice od punjača spojiš na + i -.
Trebao bi rastavit punjač.
Bolje uzmi vanjski punjač, ovako nemaš nikakve kontrole i možeš prepuniti bateriju što u najgorem slučaju dovodi do eksplozije.
Najbolje je promijenit USB prot. Naručiš s Ebaya za koji dolar port.
kakav je to vanjski punjac i gdje se moze kupiti i kolika je cjena
---------- Post added at 12:02 ---------- Previous post was at 11:58 ----------
gledao sam na Ebayu ali nemam alat za to napraviti.Hvala becari svima ali ovo sa zicama sam gledao i presjekao usb kabli i ima cetiri zice i to treba znati kako spojiti i koje zice se spajaju ima crna,bjela,zelena i roza.
Sve se ovo može bez ikakvih problema pronaći na Googleu. Boje i funkcije žica u USB kablu su standardni i odavno poznati već preko 10 godina. Vanjski punjač je također pojam koji se prilično lako pronađe (ili probaj "external charger").
Prvi puta sam presjekao usb kabli ali nema crvene nego neka roza zica i na na yotube sam vidio da je cisto crvena i malo su tamo deblje zice nego na mome usb.Ali dali netko zna gdje se moze i dali se moze kupiti vanjski punjac kod nas u hrvatskoj.