Znaci ovo bih nazvao Prejakom malom MINI opcijom :@
https://www.simpa.hr/pogodnosti/tjedna-porcija
500 minuta, 500 MB i 500 SMS-ova za samo 15 kn!
sve su smanjili!
Printable View
Znaci ovo bih nazvao Prejakom malom MINI opcijom :@
https://www.simpa.hr/pogodnosti/tjedna-porcija
500 minuta, 500 MB i 500 SMS-ova za samo 15 kn!
sve su smanjili!
osim cijene.
Ali opet dobiješ duplo više nego sa Prejakom za 10kn više. Mislim da je to skroz OK s obzirom da npr. Mala Žestoka kod Tomata nudi 200/200/250 za 49kn mjesečno. Neznam ko bi se žalio uz ovakvu tarifu :)
Ne kuzim zasto svi ogranicavaju taj internet..tele2 se razbacuje sa gigabajtima a ovaj tcom sve nesto sitno.
Stigla i Duplo veca porcija...ali ne radi se o opciji vec o kunama na racunu.
Pošalji SMS sadržaja DUPLO na 13555, a nakon toga za prvu mjesečnu nadoplatu stižu ti duplo veće porcije kuna na računu, svaki mjesec sve do 31.1.2016.
Tako za nadoplaćenih 50 kn imaš 100 kn, za 100 kn imaš 200 kn, a za 200 kn imaš čak 400 kn na računu.
Sve u svemu nije loše,polako operateri pocinju nuditi povoljne opcije i mobitele na bonove za ovaj Božić
Jedino što kune vjerojatno idu na bonus racun
https://www.simpa.hr/pogodnosti/duple-porcije
Da, tako je bilo i prošle godine. Bilo mi je žao što to nisam bolje iskoristio onda. Koliko god si limitiran time što kune idu na bonus račun, nemoraš misliti o onoj uspostavi poziva. Nadoplatiš bonom od 200kn i imaš čisto za 4 mjeseca prejake opcije. Nakupiš toga u promotivnom razdoblju i ne misliš o kunama na računu sljedećih pola godine odnosno do onog trenutka kada moraš nadoplatiti račun zbog isteka valjanosti/roka.
Da, na bonus račun idu:
Simpa korisnici u pokretnoj elektroničkoj komunikacijskoj mreži Hrvatskog Telekoma d.d. (u daljnjem tekstu: HT) tijekom
promotivnog razdoblja 13.11.2014. - 31.1.2015. dodijelit će dodatni iznos kuna na bonus račun nakon prve nadoplate u
kalendarskom mjesecu bonom denominacije od najmanje 50 kn, kako slijedi:
- Denominacija bona 50 kn >> 50 kn na bonus računu
- Denominacija bona 100 kn >> 100 kn na bonus računu
- Denominacija bona 200 kn >> 200 kn na bonus računu
Već sad imam 400kn gore još, neću nikad potrošit :D
Evo baš čitam PDF.
Na dan 31.1.2016., nepotrošene kune dobivene temeljem ove promotivne ponude bit će izbrisane s bonus računa svim Simpa korisnicima koji su sudjelovali u predmetnoj promotivnoj ponudi.
Pitanje je kako treba nadoplatiti račun? Odeš na tisak i uzmeš bon, ukucaš i to je to ili je opet fora da moraš kupiti u T-Centru ili online?
Tu informaciju nisam uspio nać.
Na bilo koji način jer je potrebno prije aktivirati putem poruke.
Da su samo neki prodajni kanali ne bi tražili aktivaciju putem poruke prije.
Ovo izgleda dosta primamljivo! Ima ponuda Xperia E1 za manje od 500kn plus aktivacija ove tarife, a dolaze Božićni blagdani!
Nisam odavno koristio HT infrastrukturu, pogotovo mobilnu.
Meni je od prošle akcije ostalo još 500 bonus kuna. Akcija je trajala 5 mjeseci i svaki mjesec 200 kuna.
Sad se trudim da potrošim te pare, ali slabo ide.
Šteta što ne postoji opcija za konverziju bonus kuna u prave...
Znači, oni svaki tjedan oduzimaju s računa 15kn? Pa što ja znam... stavio bih sto kuna za početak. Ne bih išao preko jer znam da bi mi ostale.
Uglavnom zgodno je što bonus kune ne propadaju nakon mjesec dana.
Ispravak, to ide na dupli bonus račun. Sad sam na simpa.hr kupio bon od 220 kn i lova je ovako sjela:
- na primarni račun 200 kn
- na bonus račun 22 kn
- na dupli bonus račun 200 kn (nepotrošeni iznos se briše 31.01.2016.)
Znači, za uloženih 220 kn se dobije ukupno 422 kn po Simpa računima. :D
Dali se onda taj dupli Bonus racun moze trositi na aktivaciju opcija?
Piše sve u PDF-u...
= Citat =:
6. Dodatni iznosi dodjeljuju se na „Dupli bonus račun“ i podliježu svim pravilima „Bonus računa“.
Stanje kuna dodijeljenih temeljem ove promotivne ponude može se provjeriti ukucavanjem koda *200*3# preko portala Moja Simpa na moja.simpa.hr ili slanjem besplatne prazne SMS poruke sadržaja DUPLO na 13230.
Iznos s „Duplog bonus računa“ može se trošiti samo na pozive, SMS i MMS, prema svim korisničkim brojevima u RH te na podatkovni promet. Iznos se ne može trošiti na usluge s posebnom tarifom, usluge trećih strana, aktivaciju opcija i roaming. Ovaj iznos ne produljuje valjanost korisničkog računa. Jednom dodijeljeni iznos se može koristiti sve dok se ne potroši ili dok je korisnički račun aktivan.
Ako korisnik ima kune na „Bonus računu“ i na „Duplom bonus računu“, najprije se troše kune s „Duplog bonus računa“.
A je ga kompliciraju sa svim tim... dogodine će biti TRODUPLI račun gdje će pored bonus MB, bonus kn, duplo bonus kn konta provjere bit i taj... haha.
Što je sa onim bonusom od prošle godine??? Nadam se da ga ne brišu sad 1.mjesec 2015. Imam još 300 kn a sad bih zbog ovo duplo još nadoplatio.
Zašto bi ga brisali? Pa ovaj dupli se briše tek 31.01.2016.
Jel se zna da li za uspostave prvo skidaju sa DUPLO bonus računa dok ga se ima ili sa bonus starog računa? Poslao sam i simpi poruku ali su rekli da i oni moraju točno provjerit pa javit. Onda bi to bilo odlično da do 2016. uspostava ide sa duplo računa a bonus 10% od uplate bona se skuplja na starom računu za crne dane! :tongue:
Daj Bože... nekako mi zvuči nestvarno danas da dobiješ sto posto iznosa bona (znači sa svim nametima) na račun, pa bio on bonus, bonus duplo ili sl. Oni jedini za sada vrate baš lovu!
To se zove zadržavanje korisnika a ne vraćanje :)
Zadržavanje korisnika vraćanjem love jel.
Ti kao korisnik to možda doživljavaš kao vraćanje love no s strane računice nije to.
Korisnici te iznose koje dobe na bonus računu neće uspjeti potrošiti, o prelasku negdje neće razmišljati jer imaju novce na bonusu (psihološka granica) i samim time ostaju na mreži i operater je uspio, zadržao je korisnika.
Pa to je istina, ali isto je tako istina da sada (nakon ove akcije "duplo") i nema nekog smisla sa Simpe prelaziti na neki drugi prepaid...
A iznos s bonus racuna traje vise od godine dana i dobro dodje za uspostave poziva i sl. A za to bi inace trebalo kupovati dodatne bonove...