-
Savjet za tarifu
Imam extra total+ S sa opcijom flat,bez ugovorne obaveze i to placam 175 kn/mj. Zena koristi simpu od prije par dana. Trebam savjet za grupnu tarifu koja ima opciju flat za razgovore i sms, i flat internet s 4g+ opcijom? Da li ima neka pogodnost ako ona prelazi sa simpe na pretplatu (bila bi clan a ja nositelj)? Ako imate kakvih prijedloga za ovo ili za neke pojedinacne tarife koje imaju ovo navedeno bio bih zahvalan.
-
Spoji u obiteljsku tarifu, onda za par dana traži prelazak na simpu pa se sa službom za savjetovanje korisnika cjenkaj da ti daju sve sto tražiš
-
Naravno, bez ugovorne obaveze? Ili spojim u obiteljsku na ugovor?
-
Ugovor (obvezno trajanje pretplatnickog odnosa) potpisujes nakon cjenkanja sa sluzbom za savjetovanje korisnika po retention programu
-
Savjet za tarifu
Ok hvala na savjetu. Pretpostavljam da broj te sluzbe za savjetovanje nije isti kao broj SZK? Znam da sam ga negdje procitao al ne mogu ga vise naci...pa ako ti nije problem da napises
-
Nista ti taj broj neće pomoć ako ne poštujes proceduru. Napisao sam ti koji je prvi korak: idi u t-centar i reci da ti tvoj i zenin broj spoje...
= Citat =:
Izvorno postao
ispravljach
u obiteljsku tarifu
da oba budu na pretplati, bez otpo-a.
-