Pozdrav svima. Treba mi pomoć za Medion MDPNA150 navigaciju, kako ubaciti igo amigo ili Navigon 6.5.? Preko googla sam saznao da treba modified datoteku napraviti uvoz u medion mapu koju nevidim na uređaju kad ga spojim na pc.
Printable View
Pozdrav svima. Treba mi pomoć za Medion MDPNA150 navigaciju, kako ubaciti igo amigo ili Navigon 6.5.? Preko googla sam saznao da treba modified datoteku napraviti uvoz u medion mapu koju nevidim na uređaju kad ga spojim na pc.
jer vidis medion na pc-u , i dali je navigacija ispravna , t.j. mozes sa njom naigati !?
ako sve stima onda nije problem ubaciti drugi SW
i evo majstore imas tu pa pogledaj
pazljivo procitaj i ne zuri , ali mozes probati i sa unlokom sa sd kartice , sa spiritom , navigacija nije losa samo ju je vrijeme malo pregazilo , moze gore navigon 6.5.1 ,
a ako flesas ali nemoj na vecu verziju od 3.x , ali ostani na orginalu i uzmi sd karticu do 2 Gb i formatiraj na FAT 16 , ako zapne javi !!
navigacija je ispravna, vidim je svaki put na pc-u, preko pc-a se mogu igrat snjom. Baterija drži odlično a kad ju upalim traži neki program s sd kartice.
Kad sam preko pc-a ubacio regedit.exe u navigaciju windows/ startup i showtaskbar.exe pojavi mi se nešto poput otključanog wince.. Može drugi software za nju.
Hvala unaprijed.
Našao sam neki flash Medion-MDPNA95350_PNA150.RAR skinio, instalirao na karticu i promjenilo mi je izgled ekrana ali se je moglo staviti igo8 prejednostavno. e sad kako mogu staviti navigon 6.5.1
Tako ostavi za iGO uvijek imaš podršku s kartama . Navigon baš i nije "prejednostavan" za instalaciju , a i ne trebaju Ti dvije navigacijske aplikacije na jednom uređaju ...
Mislim da za Navigon 6.5.1 više ni nema karata , sad su sve za MN7 & MN8 !
markotop,ajde molim te uradi upload tog medion pna150 flesh roma,ja imam isti problem sa istom navigacijom,pokusao sam skinuti sa zuzovog linka ali je link mrtav,ili mi na skajp posalji taj flsh rom i regedit.exe,i malo krace upustvo kako da to ubacim,buduci da si naveo da si svoju navi sredio,mogao bi i malo krace upustvo napisati ovde na forumu.
Ubacih navigon 6.5.1 na uredjaj i podesi u sys.txt port 2 i baudrate na 4800
i hvata signal,doduse vise bih voleo da nekako nadjem resenje za iGO8 light
nego da mi ostane navigon u medionu...valjda cemo i to sredit ;)
izvini, nisam dugo bio na netu. dali si rješio medion pna 150? ako nisi javi se.