-
Vip muljatori..!
Evo mene malo sa nekim kritikama pa da vidim jel imate slicnih probleme...
Na pretplati sam onoj model 50 ili kak se vec zove i ukljucen SMS paket. Bas sam danas kontolirao koliko sam potrosio ono divim imam nekih 35kn jos za potrosit unutar paketa a van paketa sam "potrosio" neki 5kn. Ovaj dio van paketa mi nikako nije jasan. Vip je toliki muljator da je to strava svaki cas kradu neke novce da je to koma da ih sad zovem bit ce obracunsko razdoblje je u tjeku pa mi ne mogu nista reci?
Da ne spominjem koliko puta su mi pokupili lovu za gprs promet a koristim vodafone portal ponekad koji je "besplatan". Naravno ovjdje se kupi po malo znali su mi kupit ak se ne varam po 59lipa. Kad trazim objasnjenje kaze otisli ste van vodafona, kazem nisam, ok ona pa niste onda na dobar nacin prekinuli surfanje reko jesam onda je greska sustava morate nas razumjet u tjeku su neki problemcici i tako stalno vole kupit. Vec mi je blesavo stalno zvrckat. Jel ima ko slicnih problema?
-
Pogledaj koje aplikacije ti troše promet, jer iako si na Vodafone 0 stranici čim ti je uključen data promet aplikacije se u pozadini mogu kačit na internet a one ne idu na Vodafone stranicu.
-
Hvala moderatorima što su temu premjestili na pravo mjesto.