Moze pomoc. Stari ima lenovo s960 i na njemu android 4.4.2 e sad problem je sto nema hrv meni gore. Jel opcenito ta verzija androida nema hrv meni ili??? kako da stavim gore hr meni?
Printable View
Moze pomoc. Stari ima lenovo s960 i na njemu android 4.4.2 e sad problem je sto nema hrv meni gore. Jel opcenito ta verzija androida nema hrv meni ili??? kako da stavim gore hr meni?
Imas na play storeu "morelocale 2" to skini i instaliraj.Ponudit ce ti i Hrvatski.Ako mobitel uopce ne podrzava Hrvatski ponuditi ce ti u svakom slucaju da sve daljnje aplikacije u kojima je hrvatski da bude i na istom jeziku. A same predinstalirane aplikacije kao i sistem ostaju na Engleskom ili koji je kao glavni jezik u mobitelu. To ni nije tako strasno jer za Sms i za telefoniranje imas dodatne besplatne aplikacije koje ti budu na Hrvatskom ,sam Play store bi trebao tada isto biti na Hrvatskom.Ako treba jos kaj ,pitaj.
Skinio sam i nema hrvatski. Hoce li se moci kako poslije staviti hr meni
Kod tog problema pomaze u tom slucaju samo flesanje.E sad takav uredaj nemam pa ni ne pratim jel ima kaj kod Xda Developersa ili mozda ima kakav Custom Rom za njega. Tako da je i upitna podrzanost za Hrvatski ustvari taj uredaj valjda i nije namjenjen za nase ili Europsko trziste jer u tom slucaju Hrvatski bi bio u paketu.
Kako ima srpski i to cirilica?
Zato što je eto u ROM-u. Zašto je to čudno?