Dvoumim se između ovih uređaja i molio bih za vašu pomoć. Želio bih znati što drugi ljudi misle, koje su im, po vama, prednosti i mane, za što bi ste se odlučili. Ne produžujem ugovor. Kupovina ide preko web shopa ili njuškala. HVALA
Printable View
Dvoumim se između ovih uređaja i molio bih za vašu pomoć. Želio bih znati što drugi ljudi misle, koje su im, po vama, prednosti i mane, za što bi ste se odlučili. Ne produžujem ugovor. Kupovina ide preko web shopa ili njuškala. HVALA
Ja bih odabrao Xiaomi Mi4 jer mi nekak draži :D
..velika stvar ukusa, nema druge prevelike razlike, mozda pokoja razlika u hardware-u, ali minimalno..
Stavis usporedno na GSMareni pa vidis...
Mi4 je iPhone wanna be kopija, One+ je velik.. imao oba u rukama..
pa ako ćemo tako gledat svi nekoga kopiraju.pogledaj Samsung samo...
prednosti koje ima G3 su top ekran goleme rezolucije,micro SD utor,izmjenjiva baterija,knock code,vrlo tanki bezeli što jamči atraktivnost,dobavljivost u HR,tu je i laserski fokus na kameri i OIS.mane su plastično kućište,pregrijavanje nekih primjeraka,gašenje uređaja,slabija baterija u odnosu na G2 i ponekad trzuckav UI pa je bolje koristit neki custom launcher...bootloader je tek nedavno otključan pa će uskoro custom romovi :)
prednosti One Plusa otključan bootloader,lako flashanje custom romova bez gubitka garancije,super fluidan UI,podrška...mane su dobavljivost,neki modeli imaju žutilo u jednom dijelu ekrana,probleme sa kvalitetom zvuka u slušalici,razni bugovi za koje kriv CM uglavnom,baterija nije izmjenjiva ,neproširiva memorija...
MI4 prednosti:kvaliteta izrade,MIUI,podrška,brzina u radu,niža cijena,dolazi rootan.mane:dobavljivost u HR,poneki bug u MIUI-u(developer verzije),još nema kernel sourcea pa je slab izbor custom romova(dostupan samo official AOSP),dostupan zasad samo u bijeloj boji,neproširiva memorija,neizmjenjiva baterija,još nije stigao model sa podrškom za LTE...