-
Karte BIH za Garmina
Jel ima tko kakvu preporuku dobre karte BIH za garminove navigacije? Citty navigator Europe ima samo djelomičnu pokrivnost, a ni Adriarute se nije tu nešto proslavila.
Konkretno stari mi se sprema za Busovaću i planira koristiti mog starog Garmin nuvi 200 sa kojim je zadovoljan (u biti je to sad njegova navigacija jer ju ja ne koristim). Do sad je koristio Citty navigator i Adriarute, no niti na jednoj od tih karata upoće ne može izabrati kao grad Busovaću, a kamoli adresu u njemu.
-
Ne znam šta bi ti htio točno, imaš nuvi i mape u njemu e sad zavisi koje mape imaš i koji citi navigator europe i koja adriarouta vidi koje su mape ima citi navigator 2015.20 neki dan izašao ja sam sad kod sebe probao i ima busovača ima i ulica samo ne znam koja tebi ulica treba znači to ima u novom citi navigatoru.
-
Vidiš , nisam probao najnovviji. Vidim da na starijoj to nije radilo, a i na službenim Garminovims stranicama je Bosna zasivljena i piše da je djelomično pokrivena, tako da se iskreno i nisam baš potrgao sa Cittijem. Budem probao.
-
Za BiH najbolju pokrivenost ima AdriaRoute , CN Europe NTU 2015.20 je isto BiH_a "zasivljena" .
Vidim i na AR da je BiH_ svjetlija nego HR i SRB , pogledaj sliku :
http://www.zaslike.com/files/ow2nuoel0c91zo2cnvp.png
Kad ukucavaš u Garmina mjesto Busovača (imaš problema s mekim i tvrdim Č i Ć vidim kako si napisao "stari mi se sprema za Busovaću " ) napiši samo Busovaca i trebalo bi je pronaći ...
-
Znam to. Pa imam tu navigaciji 7 godina. Ne dođem dalje od bu jer mi odmah ozbaci bugokno i još nešto i to je to.
-
Pa dobro imaš više godina navigaciju nego ja !
Samo mjesto i nije baš veliko da bi kartografi upisivali imena ulica , ako uopće postoje u Busovači !
iGO ima Busovaču , ali nisu označene ulice :
http://www.igreklik.com/slike/images...5716121175.png
BiH je inače zapostavljena od svih vrsta navigacija , tako i Garmina ...
-
Znam za IGO. Nju ja trenutno koristim.
-
Onda sve znaš !
Super ...
:D
-
Sad si mi dao ideju. Sinulo mi je tek sad da kod ovoga staroga garmina, se ne mogu pronaći mjesta koja nemaju oznaćene ulice i sl preko opcije adresa nego ima posebni dio (ispod početnog ekrana navigacije, tj moraš malo skrolati) za traženje samo mjesta. I da kad tu tražiš, nalazi Busovaću. Očito je problem u tome da Busovaća nema oznaćene ulice i brojeve. Sumnjam da i u novom Citty navigatoru bude bilo, ali budem probao.
-
-
-
Moraš znati da stariji Garmin uređaji nisu u potpunosti kompatibilni s NTU kartama , rade te karte , ali ima problema kod pronalska i ukucavanja rute !
U potpunosti su kompatibilne NT ...
-
Znam. Zezaju sa izborom nekih cesta. A što ću kad više nema tih starijih karata. Zbog toga sam ju i prestao koristiti, ali moj stari zadovoljan sa njome.
-
U novom citi navigatoru 2015.20 NT kod mene ima busovača i ulice sam bez veze neke probao kao i broj i radi također ima i na mapi Adriarouta,vjerovatno darius ima starije mape.
-
Još mi se skida novi citi mavigator. Budem vidio
-
-
S ovim novim Citi navigatorom radi. No sad mi je sranje jer za cijelog navigatora treba 4 gb karticu, a on ima samo 1 gb (do sad sam stavljao samo one karte koje mi trebaju preko mapsorcea, no u međuvremenu promjenio komp). E sad koliko vidim na u ovome torentu dobiješ i mapu za PC, ali neotključanu a to više nije jednostavno kao nekad i neda mi selektirati mapu dok ne otključam citi navigator na kompu a to ne mogu.
Jel ima tko ili zna kako da mi otključa i složi image samo karte Hrvatska + BIH?
-
Pošalji meil ja ću ti napraviti.