zasto ne mogu stavit kao zvuk zvona neke melodije koje su u nekom AMR formatu a ne u mp3 ili midi? a motorole E550 mogu!!! molim javite mi!!!!!
Printable View
zasto ne mogu stavit kao zvuk zvona neke melodije koje su u nekom AMR formatu a ne u mp3 ili midi? a motorole E550 mogu!!! molim javite mi!!!!!
zašto u Mercedes ne možeš staviti motor od Alfe...pa zato što nije kompatibilan :wall:...tako i na v525,v600...ne možeš staviti, tj. slušati AMR format, zato što nije kompatibilan...podržava samo MP3, žišku???
i midi jasno....= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
BTW usporedba ti i nije neka, prije ćeš stavit alfin motor u MB nego amr u motorolu!
slikovito rečeno...onda ću se ispraviti alfin motor u spejs šatl (čitaj kao raketu) :)= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Samo malo, samo malo... Od kuda vama to da se u Motorolu ne može staviti AMR format? Osobno imam jedan i upravo ga slušam. :deal:
znači da NASA ipak u spjes šatlove (ponavljam, čitaj kao rakete) ugrađuje Alfine motore...uuuuu.pila...
ajd mi onda opiši na koju šemu si ga prebacio i jes ti siguran da je to AMR format...
BTW jel znaš gdje mogu downloadati tako šta pa da i ja probam...
Ja isto na E550 bez problema slusam AMR (snimljen sa siemensom)
Naravno da sam siguran (pa valjda se to barem vidi). Pod pojedinosti ti piše AMR format s 12 kb/s, a izvor je bio SonnyEricson koji je doticni poslao putem bluetootha.
ali zato se moze iz AMR prebaciti u MP3 i onda se moze stavit kao zvuk zvona.....ja sam to napravio i radi.....= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
bravo...svaka čast :wall:...pa to nam je bilo jasno da se može napraviti, ali mi smo kontali da se AMR direktno ne može reproducirati na V525/v600...no međutim, shavtili smo da može i gotovo...= Citat =:
Izvorno postao bzarkovic
aleluja da se moglo konvertirati u MP3... još jednom :wall:
Btw, imam jedno pitanje. Pa zar nikada nisi pokušao si prebaciti neki AMR format? S kompa nisam niti ja, ali ovo s bluetootha radi, pa pretpostavljam da bi i s kablovinjem radilo...
nikada nisam probao...ni sa kompa ni sa BTa...al hoću do ponedjeljka sigurno...baš me živo zanima
RAdi. I meni je frend poslao jedan AMR preko BTa sa SE na v525 i stvar radi bez greške.
me 2...stoga povlacim svoj prvi odgovor,iliti negaciju :)