-
dca-540 i cx65 driveri
iman usb kabel dca-540 i cx65, kad ga spojim, nađe mi "siemens usb connectivity". instaliram drivere dca-540 v0.71 sa siemens.com stranice i nađe mi "siemens mobile phone usb modem" ali na pol instalacije dođe error i veli "A service instalation section in this INF is corrupted". našao sam još verzije 0.7 i 0.68 ali sve vele isto
na mobu pod *#06# veli da je prepoznao dca-540 kabel
ak neko zna di je problem, plz help jer gubim živce :(
-
pokusaj sa nekim drugim driverima - imas ih postane ovdje na forumu - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=7154&page=2
-
to su driveri za 510 ili neki drugi rs 232 kabel, ovi su za direktni usb kabel, ali ne rade. tražio sam po netu i vidio da i drugi ljudi imaju problema sa 540, a rješenja nigdje, ili možda na nekim ruskim stranicama. AH!
-
to NISU driveri za RS-232 kabel jer za serijski kabel NE trebaju driveri. Ovi driveri su do sada svima radili dobro na razlicitim USB kabelima. Nista te ne kosta probati ih, ali dobro, svakome svoje ;)
-
moja greska za 232, probao sam drivere s ovog foruma, ali njih uopće ne prepoznaje. Mislim da cu nabaviti serijski kabel, jer s ovim ne mogu izaći na kraj, imam desktop zatrpan driverima :)
-
uspio sam, problem je bio u biosu, u com port postavkama.
-
vidis da se sve moze rijesiti
:thumbup:
-
blago njemu ja sam još uvijek u .urcu