-
internet trgovine
Pozdrav svima,
Novorođenče sam ovdje pa se ispričavam ako sam postavio temu na krivo mjesto ili ako već postoji.Zanima me ima li tko iskustava sa kupovinom mobitela po net trgovinama,konkretno 'mobileshopeu'?Prilično iskaču njihove reklame po netu,cijene im izgledaju primamljivo,eu jamstvo,ovo ono,ali nigdje nisam našao nikakva iskustva,feedback,pohvale,pokude,ništa.Kako biti siguran da ću dobiti ono što sam izabrao po slici i naravno unapred platio a ne neki bofl il' famoznu ciglu :)
Eto,ako netko ima kakav podatak...Hvala.
-
Znaš li šta kupuješ , naruči preko WebShopa , kupiš Samsung , Sony , Motorola , LG ili neki drugi brand svejedno . Očekuješ li da ćeš dobiti nešto loše kvalitete odi u neku namjensku trovinu i kupi neki uređaj koji možeš vidjeti i opipati . To ne znači da ćeš pogoditi pravu stvar i bolje nego na WebShopu , jer i trgovac s druge strane pulta može ponuditi nešto što možda nisi mislio kupiti , ali vjerujući "stručnjaku" pristaneš da te "oženjenog" ženi , ukratko ; može Ti "utrapiti" uređaj koji nisi htio . Kupnja preko interneta po meni uopće nebi trebala ispasti loša , jer se unaprijed pripremiš , pregledavajući od karakteristika do izgleda , detalja i drugo ...
:)
-
nisam nikada kupovao kod mobileshop.eu ali inače ti kao kupac si zaštićen putem paypala ili putem svoje banke.
jer ako paypal zakaže, još uvijek možeš pokrenuti chargeback ili postupak reklamacije.
-
mobileshop.eu
LG L7 II narucen u nedjelju. U ponedjeljak (prvi radni dan) su mi poslali mail da je narudzba obradjena a za sat vremena da je poslana i kod za pracenje. Kod za pracenje je neaktivan tako dugo dok vam UPS ne posalje mail da mozete pratiti posiljku (kroz par sati) i klikom na njega vidite kretanje i kad se ocekuje da stigne. Kod mene je pisalo da ce doc u cetvrtak do kraja dana ali je dosla u petak ujutro. Posiljka je bila zamotana u UPS transportnoj vrecici a sama kutija telefona zamotana u najlon s mjehuricima. Placanje izvrseno putem paypala. Evo mozda nekom pomogne...ili ne
Bok